fbpx

Reiki healing hjælper dig med at opnå ro og balance

Reklame/samarbejde med Reiki healer Charlotte Forum

Sundhed er ikke kun at du passer på din krop fysisk ved f.eks. at spise godt og træne. Sundhed er bestemt også dit mentale velbefindende. Mange af jer ved at jeg har et stressramt hoved, der indimellem siger stop og har brug for nogle gedigne pauser.

Mads har det lidt på samme måde efter i mange år at have været alt for hård ved sig selv i de jobs, som han har haft. Så vi er begge meget opmærksomme på, at der skal noget ekstra til for at gøre noget godt for vores stressramte hoveder.

Som du måske har læst, så forkælede jeg mig selv med nogle Reiki healing behandlinger sidste år. Mads er faktisk hoppet med på vognen. For mænd kan altså også have brug for lidt kærlig omsorg til et stressramt hoved!

Så Mads er også begyndt at gå ved min gamle kollega, Charlotte, for at gøre noget godt for sig selv.

behandler holder sine hænder på klients hoved
Reiki healing hjælper dig med at opnå ro og balance

For Mads er Reiki en god måde at få skabt ro fra hans tankemylder. Behandlingen starter med en kort snak om ’rigets tilstand’, men kun hvis man som klient selv har lyst. Ellers er det bare op på briksen, ned under tæppet og lukke øjnene. Men ifølge Charlotte består en behandling af 60% snak om dit hverdagsliv og situation og 40% healing. 

Og det der med bare at ligge og modtage Reiki behandlingen i en time uden at skulle forholde sig til noget eller nogen. At modtage uden at skulle give. At mærke varmen og den ro, der stille og rolig kommer i kroppen og hovedet. Ja det er bare godt!

Reiki healing er nemlig også for mænd og ikke kun noget dame-pjat skal vi hilse og sige.

Nye lokaler og kompetencer

Siden jeg startede hos Charlotte tilbage i august 2021 er hun rykket i nye lokaler. Faktisk ’bor’ hun nu i baghuset hos den skønne cafe Fleuri i Nørregade her i Odense.

Hele cafeen og den skønne gårdhave emmer af Provence og det samme gør baglokalet efter Charlotte har indrettet sit nye behandlerrum. Hendes lokale på 1. sal har højt til loftet, spær og rå vægge.

På sigt er det meningen, at Charlotte vil afholde kurser og workshops i stueetagen i baghuset.

Men bedøm selv de nye lokaler ud fra billederne om ikke det er et sted du godt kunne slappe af!

Mindfulness på programmet

Udover at udøve Reiki så har Charlotte også brugt efteråret på at udvide sine kompetencer og har været på kursus i mindfulness. Det bruges også gerne efter behov i hendes behandlinger.

Reiki Healing løsner op for blokeringer og spændinger i kroppen og dæmper smerter og stress, da Reiki aktiverer kroppens egen evne til at heale sig selv.

Mindfulness handler om at være til stede i nuet, kort fortalt. Oplever du at tankerne flakser til enten fortid eller fremtid kan du flytte tankerne til nuet ved at se, smage, dufte, lytte og mærke de øjeblikke, der er lige nu og her.

Definition

Mindfulness tager udgangspunkt i buddhismen og yogaen og handler om at være nærværende. Om at være til stede i nuet og holde fokus på det, som du foretager dig lige her og nu samtidig med at du skubber dine tanker, vurdering og følelser i baggrunden. Det handler om at være accepterende og ikke dømmende overfor de følelser og tanker du har.

Mange af os passer nemlig ikke særlig godt på os selv. Vi styrter rundt og overbelaster os selv og vores nervesystem ved konstant at være i enten fortiden eller fremtiden fremfor at være til stedet i nuet.

Forskningen tyder på at der er en positiv sammenhæng mellem din psykiske sundhed og det at kunne praktisere mindfulness. Mindfulness er altså en måde at få ro på øverste etage på!

Det fede ved at gå ved Charlotte er, at hun nu som behandler har flere strenge at spille på. Virker det ene instrument ikke, kan hun spille det andet instrument ind.

Du kan læse mere om Charlotte og Reiki Healing på Charlottes hjemmeside.

Ro og balance med Reiki healing fremover

Jeg ved fra nogle af de tidligere alternative behandlere jeg har gået hos, at kroppen ind i mellem godt kan ’løbe sur’ i en bestemt behandlingstype efter en periode. Og så er det jo rart at vide at vi går hos en behandler, der har mange forskellige kompetencer.

Vil du vide hvordan Reiki healing føles, så læs mit blogindlæg ’Trænger du til indre ro?’

Ingen tvivl om at selvomsorg og selvforkælelse er kommet for at blive her på havnekajen og at Charlotte forbliver en vigtig del af vores fremtidige liv.

Har du erfaringer med Reiki Healing og/eller mindfulness?

mand og kvinde på cafe
Mads og jeg er blevet rigtig gode venner med Charlotte og vi ses jævnligt – her har Charlotte taget et billede af Mads og jeg på Cafe Fleuri
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.