fbpx

Trænger du til indre ro?

Reklame – indlægget er lavet i samarbejde med reikihealer Charlotte Forum

*

Jeg har længe haft lyst til at prøve healing i håb at det kunne gøre noget godt for mig. Så da en af mine gamle kolleger for nylig spurgte mig, om jeg havde lyst til at prøve Reiki, var svaret ja tak. Hvad med dig? Trænger du til indre ro?

Som du måske ved så døjer jeg nemlig selv med tankemylder, stress, tinnitus og har i det hele taget svært ved at finde indre ro. Jeg er groft sagt alt for meget oppe i mit hoved og har brug for at komme ned i kroppen for at finde ro. At gå fra en handle tilstand til en være tilstand.

Fordi det er så vigtigt at være opmærksom på og sige til sig selv – og andre – hvad du har brug for. Det kan du læse mere om i mit indlæg ‘Husker du at sige hvad du har brug for?

Lidt spændt

Så jeg var lidt spændt på at opleve hvordan sådan en healing session foregik, da jeg mødte op. Selvom Charlotte og jeg selvfølgelig havde snakket lidt på forkant, men det er ikke helt det samme som at ligge på briksen 😉

Charlotte valgte at gå selvstændig i januar i år for at forfølge en gammel drøm om at springe ud som Reiki healer. Hun har sin klinik i et slags behandler fællesskab i Mageløs 12 midt i Odense C, ca 1.5 km fra hvor jeg bor. Her har hun lejet et lokale, hvor hun behandler torsdag, fredag, lørdag og søndag.

reiki-healing-afslappet
Jeg er lige så afslappet og langt væk som jeg ser ud til at være!

Min Reiki healing

Min Reiki healing behandling blev indledt med en kort snak, hvor Charlotte spurgte lidt ind til mine udfordringer.

Da vi har snakket lidt om hvad hun skal have fokus på, går vi i gang med selve reiki healingen.

En reiki healing foregår nemlig ved at jeg ligger på ryggen på briksen, fuldt påklædt og med et tæppe over mig. I baggrunden kører der noget afslapningsmusik, der er med til at få mig til at døse hen.

For mig er det relativt let at døse helt hen, eftersom jeg har været vant til at få bl.a. kranio sakral og klang massage behandlinger gennem flere år. Men jeg kan godt huske de første par gange, hvor jeg tænkte meget på, om jeg nu så åndsvag ud, som jeg lå der på briksen med åben mund.

Og jeg syntes det var enormt pinligt, når min mave ’snakkede’ med. Men jeg kan betro dig, at behandleren ikke lægger ret meget mærke til om du ser åndsvag ud eller ej. De går som regel selv helt ind i behandlingen og er også lidt ’væk’.

reiki-healing-behandler-og-klient
Dæmpet lys og afslapningsmusik er med til at skabe en afslappet stemning

Min oplevelse af selve Reiki behandlingen

Charlotte starter sin Reiki behandling ved at holde om mine fødder i nogle minutter. Og så arbejder hun sig stille og roligt op ad ved at placere sine hænder forskellige steder på mine ben til min forkrop.

Jeg er begyndt at slappe helt af og finde ro i min krop. Det hele føles meget behageligt og rart og min krop fornemmer formentlig, at der er noget godt på vej.

Da Charlotte satte sine hænder på min solar plexus, begyndte der virkelig at ske noget. Jeg kunne mærke en varme i min krop og at der ligesom var noget, der begyndte at arbejde i området. Charlotte fortalte mig bagefter, at hun også mærkede at mit solar plexus område var ret aktivt.

Solar Plexus chakraet handler om at finde sin indre styrke og at gøre sine drømme og mål til virkelighed. At få sat ord på. Og det passer jo egentlig meget godt med at jeg er i gang med at finde og lande Louise version 50plus. Og med et vigtigt fokus på at fra nu af skal det været sjovt og væk med pligtfølelsen.

Kæber og ører

Fra solar plexus behandlede Charlotte mig på mine skuldre, omkring mine kæber og omkring mine ører. Alt sammen efter aftale i den indledende snak.

Jeg er nemlig slem til bogstavelig talt at bide tænderne sammen. Det har tidligere resulteret i nogle ret trælse spændinger i mit kæbeområde. Heldigvis er jeg de sidste par år stille og roligt blevet mere opmærksom på min dumme vane. Og jeg øver mig ret meget i ikke at bide de der tænder sammen, så jeg spænder i kæben.

Og det var bare en meget rar og yderst behagelig fornemmelse at mærke Chalottes hænder og deres varme dels på mine kæber og dels omkring mine ører.

reiki-healing-mod-tinnitus
Charlotte holdt sine hænder på mine ører for at afhjælpe min tinnitus

Efter en lille times tid er behandlingen slut. Jeg får lige et par minutter til at vågne og vende tilbage til virkeligheden. Det er også nødvendigt for jeg var så afslappet. Jeg var faktisk så langt væk, at jeg på et tidspunkt godt kunne mærke at det kløede lidt på min næse, men jeg orkede simpelthen ikke at bevæge min arm.

Healingprocessen sætter i øvrigt gang i en masse processer i din krop. Derfor er det godt at drikke masser af vand både efter behandlingen og i dagene derefter, så du kan komme af med affaldsstofferne.

Ovenstående er min oplevelse af hvordan det er at modtage Reiki healing. Og nej som så meget andet er Reiki healing ikke et quick fix til hverken dine eller mine skavanker.

Men det hjælper mig i den grad med at slappe min krop af. Reiki hjælper mig med at blive bevidst om og mærke de spændinger, som jeg har i min krop. Og ved at blive mere bevidst om mine spændinger i kroppen, så bliver jeg bedre og bedre til at tage dem i opløbet.

Så for mig er Reiki healing en yderst behagelig måde at øve mig på at gå fra handle tilstanden til bare at være og tage imod.

reiki healing
Jeg var helt ‘bombet’ efter min Reiki behandling og skulle lige bruge et par minutter på at vågne op

Hvad er Reiki healing

Reiki healing er et japansk energihealing system, hvor Reiki healeren med sine hænder kanaliserer livsenergi ind i din krop. Dermed aktiveres din krops naturlige evne til at heale sig selv. Reiki healing hjælper simpelthen med at skabe balance i din krops chakraer og meridianbaner.

Healing er baseret på, at din krop har sit eget energisystem og at når disse energier flyder uhindret, så giver det dig både fysisk og psykisk velbefindende.

Opstår der ubalancer i dit energisystem, resulterer det i blokeringer og sygdom forskellige steder i din krop.

Healing arbejder med det man kalder chakraer. Chakraer er den betegnelse man bruger om kroppens 7 energicentre (rodchakraet, navle-, solar plexus-, hjerte-, hals, pande- og kronechakraet).

Hvert chakra repræsenterer nogle fysiske og mentale egenskaber hos os mennesker og har hver sin farve. Det kan du læse meget mere om her.

Reiki energien søger derhen hvor din krop har mest brug for det. Det hjælper med at fjerne de blokeringer og frigive de affaldsstoffer din krop måtte have.

Reiki energien skulle virke uanset om du selv tror på healing eller ej. Så trænger du til indre ro, så er Reiki måske et forsøg værd.

reiki-healer-charlotte-forum
Reiki healer Charlotte Forum er bare skøn at komme ‘i kløerne’ på

Hvad hjælper Reiki healing på

Mange, der prøver Reiki healing, oplever gode effekter i forhold til at Reiki healing

-løsner op for blokeringer kroppen

-mindsker stress, angst og uro

-styrker immunforsvaret

-dæmper evt. betændelsestilstande

-hovedpine og træthed

-mave og tarmproblemer

-øger din kropsbevisthed

Hvad med dig? Trænger du til indre ro?

Har du prøvet Reiki healing? Hvordan oplevede du i givet fald behandlingen? Der er i hvert fald en stor anbefaling herfra til at prøve Reiki healing. Det værste der kan ske er, at du bliver ret afslappet!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.