Theharbourgirl

Louise aka Theharbourgirl
Louise aka Theharbourgirl

Jeg hedder Louise og er personen bag bloggen: theharbourgirl.dk.

Jeg er 54 år og bor på Odense havn (deraf blognavnet) sammen med min søde kæreste Mads.

Min blog er en personlig livsstils blog om det gode liv efter 50+. Jeg blogger om noget af alt det, der sker i mit liv samt min hverdag her på Odense havn. Store som små, sjove, skøre og triste. Men der bliver nok mest af de positive oplevelser og indfald for i bund og grund er jeg en glad person med godt humør og med lyst til livet.

Mads og jeg har boet i vores lejlighed her på Odense havn siden december 2007 og vi nyder hver minut. Specielt om sommeren når vi sidder på vores terrasse og følger livet på havnen. Og lige ordner verdens situationen!

Sammen med ham den søde
Sammen med ham den søde

Jeg har genoptaget en gammel hobby med at tage billeder. Og derfor er der masser af billeder her fra Odense havn både her på bloggen og på min Instagram og Facebook profil. Jeg synes nemlig Odense havn er et fantastisk sted at bo ….. og jeg er så heldig at bo her – hver dag!

Theharbourgirl er til

Jeg er til kulturelle oplevelser, yoga, sociale medier, ishockey, klassisk musik, fodbold, løb, sjov og skør kunst, Big Fat Snake (selvom de ikke turnerer længere), meditation og malerbøger til voksne. Der er også masser af grønne planter, terrasseliv og planteprojekter i mit liv. Og så har Mads og jeg den livsfilosofi, at der sjældent er problemer, der ikke kan løses over en Gin&Tonic 🙂

Bloggen er mit fristed og min legeplads. Jeg nyder mine skriblerier og jeg håber du kan relatere til eller blive inspireret af noget af det, jeg skriver om. Jeg håber, at du vil nyde at læse og se med “over skulderen” i mit liv.

God læselyst & velkommen til Theharbourgirl univers!

november 2015 Louise