Hvem er jeg

Jeg hedder Louise og er personen bag bloggen: theharbourgirl.dk. Jeg er 54 år gammel og bor i en ejerlejlighed på Odense havn (deraf blognavnet) sammen med min kæreste Mads.

Louise aka Theharbourgirl. Photocredit: Kristina Sindberg
Louise aka Theharbourgirl. Photocredit: Kristina Sindberg

Mads og jeg har kendt hinanden siden 2005 og vi har boet i vores havnelejlighed siden 2007. Vi plejer at sige, at næst efter at have mødt hinanden, så er lejligheden her det bedste, der er sket i vores liv.

Ideen med min blog er at inspirere kvinder i alle aldre og i særdeleshed os kvinder, der er 50+, til en sundere og mere aktiv livsstil. Jeg øver mig dagligt i at kombinere livsnyderi med sunde vaner.

Mine læsere får både hverdagsglimt fra mit liv her på havnekajen samt små guides & inspiration til alt fra selvforkælelse, motion og gode oplevelser til hvordan jeg nyder nuet og bevarer mit gode humør – samt ideer til sjove planteprojekter

Og så har Mads og jeg den livsfilosofi, at der sjældent er problemer, der ikke kan løses over en Gin&Tonic 🙂

Jeg har i øvrigt genoptaget en gammel hobby med at tage billeder. Derfor er der masser af billeder fra Odense havn på her på bloggen og på mine øvrige profiler. Odense havn er nemlig et fantastisk sted at bo ….. og jeg er så heldig at bo her – hver dag 🙂

Sammen med ham den søde
Sammen med ham den søde

Udover bloggen her er jeg aktiv på:

instagram: theharbourgirl

pinterest: theharbourgirl

bloglovin’: theharbourgirl

Jeg nyder mine skriblerier og håber du kan relatere til eller blive inspireret af noget af det, jeg skriver om. Og jeg håber du vil nyde at læse og se med “over skulderen” i mit liv. Rigtig god læselyst.

Du kan i øvrigt læse min cookie- og privatlivspolitik her.

Bedste hilsner fra

Louise

7. november 2015