fbpx

Humøret er højt – også efter træningen

Jeg kender i hvert fald et sted hvor du godt kan have det sjovt, mens du træner. Og samtidig træne udendørs i naturen og få masser af frisk luft, hvis du bor i Odense. Navnet er UrbanRUN&WALK.

Det er et udendørs træningsfællesskab for kvinder. Det fede ved UrbanRUN&WALK fællesskabet er, at alle kan være med uanset alder, højde og drøjde og evt. skavanker.

Hvert træningshold ledes af en uddannet instruktør, som hjælper dig og kommer med gode råd og/eller alternative øvelser. Hvis du f.eks. har et dårligt knæ som jeg har.

Derudover bestemmer du også selv hvor hård dagens træning skal være. Forstået på den måde, at når vi har 8 minutters opvarmning, så bestemmer du selv om du går eller løber den korte opvarmningsrute. Eller du kan skifte undervejs og uanset om du går eller løber, så hepper og roser instruktørerne.

træning af maveøvelser
Der trænes maveøvelser

Efter opvarmningen laver vi typisk det, der hedder makker øvelser. Her bliver vi sat sammen 2 og 2, 3 og 3 eller 4 og 4 afhængig af hvor mange vi mødt op til træning og afhængig af hvilke øvelser, der skal laves.

Ved makkerøvelser laver den ene en øvelse, f.eks. squats, planke eller dips, mens den anden makker går/løber en kort distance på 100-200 meter. Vi laver typisk 3-4 makkerøvelser af typisk 7 minutters varighed.

Fordi vi udnytter naturen og eller byrummet til de øvelser vi laver, så træner vi ikke på det samme spot hele tiden. Vi går lidt rundt i området. Vi snakker 100-150 meter, men dermed er der også en lille puste ud pause 😉

Og fordi vi er mange, der skifter mellem de forskellige hold, så kan jeg sagtens få en makker jeg ikke kender. Så plejer jeg altid at præsentere mig med navn, inden vi starter øvelsen.

Humøret er højt – også efter træningen

Der er altid højt humør og en god stemning på holdene skal jeg hilse og sige. Og så hepper altid vi på hinanden, selvom du løber og jeg går.

Jeg bliver altid så’en lidt ’jeg lægger lige nyt tag på huset og bygger en carport’ agtig høj, når jeg har været ude at træne med de skønne damer og UrbanRUN&WALK.

For mig er fleksibiliteten ekstra god, fordi jeg indimellem har nogle dage, hvor jeg bare er træt med træt på. Eller har et knæ, der værker. Jeg har flere gange slæbt mig afsted til træning og så bare valgt at tage det stille og roligt. Så bestemmer kroppen tempoet og om der skal justeres på nogle af øvelserne. Og så er stoltheden stor, når jeg kommer hjem efter dagens træning og humøret har fået et par nøkker op ad.

kvinder i træningstøj
Humøret er højt også efter træningen

Lidt fakta

UrbanRUN&WALK er som sagt et udendørs træningsfælleskab for kvinder her i Odense og i Middelfart. Og hvem ved måske de også kommer i din by en dag.

Fordelen ved at træne med UrbanRUN&WALK er, at de her i Odense har 12 forskellige hold. Og holdene er fordelt på næsten lige så mange lokationer rundt om i Odense.

Der er 1-2 hold hver uge, der hedder WALKOUT og her ’må’ du kun gå, så det kan være en god ide at snuppe sin første time på et WALKOUT hold.

På de hold, der hedder noget med TRANING, bestemmer du selv om du vil gå eller løbe.

Og som noget næsten helt nyt, så er der nu åbnet op for at de søde mænner også kan være med på 2 træninger om ugen; nemlig på CIRKEL holdet om onsdagen og om søndagen.

Det fede er, at du ikke behøver at tilmelde dig det samme hold hver eneste uge. Næh, du booker bare din(e) tid(er) via Urban app’en og dermed kan du nemt skifte mellem forskellige hold, ugedage, instruktører og lokationer.

Du kan melde dig til og fra holdet indtil 2 timer før holdstart. Total easy peasy og mega fleksibelt.

Heldigvis er der flere træningsspots tæt på havnehood’et. Så når jeg træner er det enten Byens Bro/Kottesgade, EAL i Seebladsgade, Byens Ø eller på selve havnepladsen og i sommerhalvåret også i Åløkkeskoven.

kvinder i træningstøj Kottesgade
Der er smil på læberne efter endt træning

Snup januar træningen for 1 kr.!

Fra nu og resten af januar, kan du som nyt Urbanrun medlem tilmelde dig fri træning for kun 1 kr. og træne gratis i hele januar, både i Odense og Middelfart.

Du kan tilmelde dig via linket her – jeg skal da træne med Urbanrun

Når du har tilmeldt sig, så modtager du dit login, hvor du kan tilmelde dig det hold, som du ønsker at træne med på.

Efterfølgende er prisen 179 kr. pr. måned for fri træning, hvor du kan vælge mellem 12 hold. Eller 129 kr. pr. måned for 1 valgfri træning pr. uge.

Der er ingen binding og du har selvfølgelig mulighed for at skifte mellem de 2 medlemskaber eller holde en pause fra træningen. Det kræver bare lige, at du sender en mail til boss lady trainer og Urbanrun ophavskvinde Stephanie.

Mit lille shout out til Urbanrun skyldes ene og alene, at jeg elsker at træne med dem og jeg elsker konceptet, fordi det er så dejlig fleksibelt. Og jeg er total energetic, når jeg kommer hjem! Så håber vi ses der ude i Urban Odense træningsland.

Tak for lån af billeder til UrbanRUN&WALK.

Vil du have tips til hvordan du gør motion til en fast del af din hverdag, så læs med i mit tidligere indlæg ‘Sådan bliver motion en del af din hverdag’

kvinder i træningstøj
Kom og træn med os – du kan træne for 1 kr. i hele januar måned
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.