fbpx

Kontaktoplysninger og samarbejde

Kontaktoplsyninger

Sådan bliver motion en del af din hverdag

Har du spørgsmål eller kommentarer til mine indlæg og/eller opslag er du meget velkommen til enten at skrive en kommentar på indlægget eller opslaget eller til at kontakte mig på min mail:

mailharbourgir@gmail.com

Samarbejder

Ønsker du at lave et samarbejde med mig & bloggen, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig på mail: mailharbourgirl@gmail.com og skriv gerne ‘samarbejde’ i emnefeltet. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til mig via Facebook, Pinterest eller Instagram.

Et samarbejde kan være:

  • et betalt indlæg på min blog om dit produkt og/eller din virksomhed, med link til dit website og affliate partner links.
  • opslag og/eller stories på Instagram og Facebook
  • en giveaway eller konkurrence

Mine indlæg SEO optimeres og jeg overholder naturligvis reklame-reglerne både på min blog og SOME profiler

Prisen aftales, da den afhænger af typen af samarbejdet.

Jeg fremsender gerne mit mediekit til en potentiel samarbejdspartner.

.

Min typiske læser er:

en kvinde i alderen 35-55 år, der bor enten her i Odense eller i en storby. Hun har fokus på livsglæde og det gode liv, at få gode og kulturelle oplevelser, at holde sig sund, selvforkælelse og at have ‘mig-tid’.

Nuværende og tidligere samarbejder:

Jeg arbejder og har tidligere arbejdet sammen med Galleri Nijenkamp, Oriental Barbecue House, Chapter, Posterstore, Hunkemoller og Reiki healer Charlotte Forum.

OBS:

Mine indlæg er markeret med ”reklame” og/eller ”samarbejde”, hvis der er tale om et decideret samarbejde. Jeg samarbejder med og anbefaler kun produkter, som jeg selv bruger og kan stå inde for. 

Er indlægget ikke markeret med ”reklame” eller ”samarbejde” så vil en positiv beskrivelse af et produkt, sted eller andet være fordi jeg føler jeg har fået en god oplevelse. Og at jeg har fået meget værdi for de penge, som jeg selv har betalt for dette.

Tekster og billeder er mine egne, medmindre andet er angivet. Ønsker du at bruge billeder eller tekst fra min blog, er det god stil at spørge først. Du får højst sandsynligt “ja”.

Du kan i øvrigt læse min cookie og privatlivspolitik her.

Bedste hilsner fra

Louise aka Theharbourgirl

mail: mailharbourgirl@gmail.com

Kontaktoplysninger og samarbejde finder du her på siden