fbpx

Hej februar og farvel januar

Jaeh, så ryger de sidste corona restriktioner stort set alle sammen i dag d. 1. februar. Og vi kommer tilbage til det normale, selvom mange af os efterhånden knap kan huske hvordan det normale er. Og ja jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg synes også lige vi så’en skal i gang igen med at være sociale efter flere omgange nedlukninger.

Februar er også lig med vinterferie for mange af jer. Og jeg snupper nok også lige et par dage under radaren, mens ham den søde hygger sig på ski med sin bror. Og så er vintergækker og erantis så småt begyndt at titte frem – og det er for mig det allerførste spæde tegn på at vi går forår og lysere tider i møde.

solnedgang Odense havn
Januar bød på nogle flotte solnedgange i havnehood’et

Hej februar – du byder på

 • Fødselsdag hos yngste niecen, der fylder rundt – 10 år og hun skal da så meget på fødselsdags shoppetur med sin moster og onkel har vi aftalt. Tror faktisk vi glæder os lige meget alle 3 til shoppeturen.
 • 4-5 dage som græsenke, da Mads endelig skal på skiferie. Endelig fordi hans skiferie ikke blev til noget de sidste 2 år – behøver jeg at sige at han glæder sig! Og jeg plejer at få en glad kæreste hjem fra skiferie!
 • Standup show med Jan Gintberg i Odeon – ‘Død eller Leende’ er titlen og vi glæder os til at få rørt lattermusklerne
 • Valentinsdag – falder på en mandag og giver dermed en god start på ugen. Og selvom vi ikke går all American på Valentines dag, så bruger vi det som en hyggedag.

Vil du have et par bud på hvordan du kan fejre Valentines, så læs mit indlæg ’Ideer til din lockdown Valentine’ og selvom ideerne blev lavet til lockdown Valentines sidste år kan de stort set alle bruges – med eller uden corona lockdown.

 • Et par online workshops; det er altid godt at blive klogere og få input til og udvide mine some kompetencer og blive opdateret på de nyeste SOME trends.
 • Cafe besøg og walk and talks med både ham den søde og gode venner

I februar vil jeg

 • spise masser af fastelavnsboller
 • få gang i min træning igen
 • sammen med Mads have gang i at komme i biografen igen og heldigvis er vi med i Biografklub Danmark. Det gør at vi kommer afsted lidt oftere end vi ellers ville have gjort
 • plukke vintergækker
 • glæde mig over at vi siger farvel til mundbind, kvik og pcr tests, men jeg tror nu jeg stadig vil holde fast i håndsprit og afstand
 • glæde mig over at der er nye samarbejder på vej
 • have gang i at lægge puslespil og adult coloring som modvægt til et hoved, der er ramt af både stress og tinnitus
 • forkæle mig selv med en omgang japansk lifting
Fastelavnsboller på tallerken
Fastelavnsboller er et must i februar

Farvel januar – du bød også på

 • Stormvejr, forhøjet vandstand i Odense havn og solskinsdage, men heldigvis slap vi med skrækken i forhold til forhøjet vandstand
 • Træningspause gr. smerter og en mindre operation – og uh hvor jeg glæder mig til at komme i gang igen
 • Nedtagning af lyskæder og kugler fra træerne i vores fælles have. Og ja lyskæderne på vores altan røg også – så øv det bliver bare så mørkt
 • Spændende håndboldkampe med herrelandsholdet og en bronzemedaljen – og med corona som træls modstander. Tillykke til herrelandsholdet og tak for kampen!
 • en forsinket fødselsdagsgave i form af flere huller i ørene

Hvordan ser din februar ud? Er der dømt vinterferie?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

4 Comments

 1. 02/02/2022 / 21:19

  Ja, det er lidt underligt det der med corona. Jeg synes, det er svært at vænne sig til at give kram igen. Jeg tror ikke, jeg har givet kram til andre end familien de sidste 2 år. Ikke engang veninder. Fordi afstand. Og mit barn leger “jeg har corona og bruger mundbind” med sine LEGO-figurer 😂 Lad os krydse fingre for, vi endelig kan få hilst på hinanden i 2022 🤞

  Vildt mange fine ting du har på programmet her i februar. Jeg tror desværre ikke, vi kommer til at holde fri i vinterferien. Men kunne godt bruge et par dage, eller bare 1, som græsenke 😍 Skal selvfølgelig også have fastelavnsboller. Vintergækker har vi allerede plukket 🌱

  Dejligt du passer på dig selv oven på operation, stress etc. Jeg håber, du er ok ❤ Tror jeg vil med-praktisere adult colouring. Jeg har sådan en fin malebog.

  Vildt

  Kh. Louise

  • Louise M
   Forfatter
   05/02/2022 / 09:54

   Kære Louise

   Tusind tak for din søde kommentar; og håber det lykkes dig at få bare lidt fri omkring vinterferien🙏🏻

   Ja det er helt vildt som corona har påvirket vores og børnenes liv. På nogle måder godt og andre knap så godt.

   Mads og jeg har faktisk snakket om at vi skal lære at være sociale igen – fordi vi har gået i de der små bobler og ikke har omgåedes en masse mennesker⭕️ Nå mon ikke vi bliver trænet op igen😉

   Og jeg kan kun anbefale at finde malerbogen frem🖍 her giver det i hvert fald ro i hovedet🙏🏻

   Ha’ en skøn weekend🥰

   Kh
   Louise

 2. 02/02/2022 / 09:27

  Ingen vinterferie her – måske en enkelt dag med børnebørn, ellers ikke. Jeg har fået årskort til det lokale teater, men min søde mand er endnu utryg ved at gå i teateret, så det bliver nok ikke det, februar byder på. Det må blive en masse dejlige gåture, bl.a. “Gå foråret i møde” med Støt brysterne – 8 x 5 km i løbet af februar. Gad vide, om jeg når målet.

  • Louise M
   Forfatter
   05/02/2022 / 09:58

   Hej Conny

   Tak for din søde besked.

   Det lyder hyggeligt med en dag med børnebørnene; er sikker på både du og børnene får nogle skønne timer sammen🥰

   Gå ture er vi vist mange der har fået indarbejdet i vores hverdag ifm nedlukningerne. Og personligt synes jeg også det gør noget godt for humøret at være ude i naturen💚 pøj pøj med gå projektet – jeg hepper på dig og den gode sag👏🏻💖

   Kh
   Louise