fbpx

Ugen hvor jeg blev afhængig af Tunacado

Ugen hvor jeg blev afhængig af Tunacado
Ugen hvor jeg blev afhængig af Tunacado

Uge 6 blev ugen hvor jeg blev afhængig af Tunacado sandwichen fra Joe&The Juice. “Forkæl nu dig selv lidt -også med maden” lød det fra min dejlige kæreste Mads inden han drog på skiferie. Og det har jeg så gjort. På mange måder. Og udover at spise sushi, kom jeg også lige i tanke om Joe&The Juice. Så den har stået på tunacado sandwich til frokost et par gange i ugens løb. Og nej, ingen reklamer her; jeg kan bare godt li’ sandwichen 🙂 omend de er lidt dyre!  Torsdagens frokost med indbygget hygge kan du se her til højre.

Jeg har nydt mine fridage herhjemme, mens Mads har været på skiferie. Jeg har været med på skiferie nogle år, men blev aldrig rigtig fanget af det. Jeg har så i øvrigt også brug for en psykolog og ikke en skilærer, ha ha! Så lang historie kort: jeg synes det var for meget tid og for mange penge at bruge på det. Så de sidste par år er Mads taget på skiferie med sin bror og jeg snupper nogle fridage hjemme på matriklen. 

Og nej, det er så ikke nødvendigvis fordi det er en billigere ferieform for mig at gå herhjemme. Man skulle nok have købt aktier i RosengårdsCentret eller Odense City inden jeg gik i gang med at holde liv i det lokale handelsliv i ugens løb 🙂 

Masser af motion
Forbrændning af tunacado
Forbrændning af tunacado

Eneste mål jeg har haft har været at skulle røre mig i min. én time hver dag. Så jeg har løbet, gået og dyrket yoga til den store guldmedalje. Der har været masser af “det har jeg lyst til” og ikke ret meget “det skal/bør jeg”. 

Inden jeg gik på ferie, var jeg nemlig “meget i hovedet” og med masser af tankemylder. Så derfor har jeg haft meget fokus på at være fysisk aktiv. Jeg har nok lige presset mig selv lidt rigeligt fysisk, for her torsdag har jeg et par ømme baglår. Så dagens løbetur blev skiftet ud med en gå tur. Men jeg har nået pænt op over 10.000 skridt her eneste dag. Og kan godt mærke efter en lille uges fokus på fysisk, så mærker jeg min krop bedre og mit hoved mindre.

Vandgoplerne klædt i hvidt
Vandgoplerne klædt i hvidt

Vi slutter lige af med et billede fra en af mine mange gåture på Odense havn i ugens løb – havnen byder nemlig på masser af gode “photo opportunities”. Og vandgoplerne tager sig flot ud klædt i hvid sne; det er lige før man tror der er kommet en pukkelpist bane på promenaden. 

 

 

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.