En tåget Odense havn

Søndag formiddag begav jeg mig ud på en lille løbetur. Og selvom astma og tung fugtig luft ikke er nogen god kombination fik jeg – udover løbeturen – også taget nogle billeder af en tåget Odense havn.

Efter en løbetur rundt i Åløkke kvarteret slutter jeg nemlig gerne af med en lille kølerunde. Det foregår som oftest ved at gå Byens Ø rundt. Det er en god afslutning på turen, jeg er vild med stedet og alle de aktiviteter øen p.t. byder på.

Og så er der masser af gode “photo opportunities” 🙂 Selv en dag som i dag, hvor tågen hang tungt ned over både by og havn, er der nu meget kønt i mit havnehood.

Billeder fra formiddagens løbetur på et tåget Odense havn

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få min guide 'Sådan kommer du i gang med at dyrke dit eget avocado træ'.

Du får også tips og inspiration til hvordan jeg håndterer tankemylder og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...