fbpx

En tåget Odense havn

Søndag formiddag begav jeg mig ud på en lille løbetur. Og selvom astma og tung fugtig luft ikke er nogen god kombination fik jeg – udover løbeturen – også taget nogle billeder af en tåget Odense havn.

Efter en løbetur rundt i Åløkke kvarteret slutter jeg nemlig gerne af med en lille kølerunde. Det foregår som oftest ved at gå Byens Ø rundt. Det er en god afslutning på turen, jeg er vild med stedet og alle de aktiviteter øen p.t. byder på.

Og så er der masser af gode “photo opportunities” 🙂 Selv en dag som i dag, hvor tågen hang tungt ned over både by og havn, er der nu meget kønt i mit havnehood.

Billeder fra formiddagens løbetur på et tåget Odense havn
Få 4 nemme trin til at få ro i kroppen, når du føler dig stresset
Oplever du uro i kroppen? At dine tanker buldrer derud ad? Og at det er svært at finde ro?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min favoritøvelse til hvordan du kan skabe ro i kroppen.

 

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.