fbpx

Ugen der gik bød på

er det blevet tid til endnu et “Ugen der gik bød på…” indlæg her i den første uge i juli måned, hvor sommerferien så småt truer for de flestes vedkommende 🙂 

Ugen der gik bød på 

-daglige åndedrætsmeditationer om morgenen. De er ganske virksomme, hvis jeg har sovet dårligt en nat. Nogle vil måske synes at jeg bare skal vente med at stille vækkeuret. Men der er noget fredfyldt ved at ligge på min meditationsmåtte og have fuld fokus på åndedrættet. Det kan redde en hel dag efter en dårlig nats søvn.

Pude under hoved og knæ og så er jeg klar til meditation
Pude under hoved og knæ og så er jeg klar til meditation

-yoga på stue-gulvet. Før min morgen meditation snupper jeg lige et par runder af solhilsenen, en planke og en båd. Og mandag eftermiddag lykkedes det mig at få lavet 30 minutters yoga derhjemme, nu hvor mit normale mandags yoga hold holder sommerferie.

Friske morgenbadere i havnebadet
Friske morgenbadere i havnebadet

-en anden fre’fyldt morgenting for mig er turen hen ad havnepromenaden på vej på arbejde. De der 200 mtr. gi’r mig også en god start på dagen. Og hver dag kigger jeg både misundeligt og undrende på de mennesker, der svømmer rundt i havnebassinet kl. 6.20 på en hverdagsmorgen 😉 Respekt herfra!

-man skal aldrig underkende værdien af den første kop kaffe om morgenen. Og nej jeg drikker sjovt nok ikke kaffe der hjemme, når jeg står op, men først når jeg kommer op på arbejde i verdensfirmaet. Og det har været en ret travl men sjov uge, så morgenkaffen har været vigtig 🙂

Ugen der gik bød på Danneborg og Star Spangled Banner
Ugen der gik bød på Danneborg og Star Spangled Banner

-4. juli som er den amerikanske uafhængighedsdag. Jeg er født og opvokset i det nordjyske og har deltaget i en del 4. juli fester i Rebild Bakker. Ikke fordi det har været en familietradition. Næh, men fordi damen her har været fascineret af USA og fejringen er en flot tradition. 

Festen i Rebild Bakker hvor danskere og dansk-amerikanere fejrer den amerikanske uafhængighedsdag er faktisk den største fejring af 4. juli og den eneste uden for USA. Og i disse instagram tider får dagen også altid lige en markering fra mig med “Dannebrog” og “StarspangledBanner”, nu hvor jeg ikke er så flittig gæst i Rebild. Tjek mig evt. ud på insta på “theharbourgirl”

Superliga, honning og løb

-Superligaen starter i næste weekend. Og det betyder nedtælling til “drømmeholdet”, som er Ekstrabladets managerspil baseret på efterårets superligakampe. Og ja jeg er lidt tosset med fodbold⚽ Jeg synes det er sjovt at sætte et hold og deltage i spillet. Så nu er jeg gået i gang med at vurdere hvilke spillere, der skal på mit drømmehold!

-en tur over over grænsen onsdag for at shoppe lidt, så nu er vi klar til at servere sommerdrinks på terrassen. Og vores bank rådgiver ved, at vi fortsat er i live, ha ha!

Vores flotte lavendler
Vores flotte lavendler

-lavendlerne i vores fælles have blomstrer i fuld flor lige i øjeblikket. De dufter så godt og jeg æææælsker farven lilla

-deltagelse i Team Rynkeby Odense Prolog fest på restaurant Grønttorvet fredag. Jer, der følger med her, ved at vores nabo kører med “Rynkerne” og søndag sættes kursen mod Paris. I dag fredag d. 7. juli fra kl 15 er der gratis koncert på Grønttorvet, hvor bl.a. Spacemakers spiller. Og mon ikke Mads og jeg får drukket en enkelt kold fadøl eller 2 og får hilst på vores nabo og et par af mine kolleger, der også cykler med Rynkeby.

-når den søde tand tager over, så er honning på grov toast et hit i øjeblikket. Det hænger måske lidt sammen med den dårlige nattesøvn. Og trøster mig med at det trods alt ok er bedre end mængder af kage 😉

-ugens mål er min. 2 løbeture og torsdag fik jeg klaret ugens første løbetur. Stoltheden var stor, da jeg efter en lang arbejdsdag formåede at snørre løbeskoene og snuppe en 3 km. Og jeg skal afsted igen lørdag……

Håber du har haft en god uge? God weekend herfra!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.