Drop in yoga på havnepladsen

Jeg har længe leget med tanken om at møde op til drop in yoga. Og lørdag blev dagen, hvor vejr og øvrige planer betød, at nu var der dømt drop in yoga. 

Drop in yoga på havnepladsen

Nå, men det var så drop in yoga for familier jeg var mødt op til på havnepladsen, ha ha 😉 Skal jeg gå hjem igen eller blive? Overvejede jeg lige et par sekunder. Men heldigvis var der 3 andre, der også var mødet op uden børn.

Drop in yoga på havnepladsen

Drop in yoga på havnepladsen

Så Thomas og jeg “adopterede” hinanden i de næste 40 minutter. Lidt grænseoverskridende at lave øvelser med en total ukendt og så alligevel gik det fint. Der kom da i hvert fald lige lidt point ind på min “ud af comfort zone”  konto og en masse nye øvelser 🙂

Men alt i alt en meget fed oplevelse at lave yoga udendørs. Og jeg er helt sikkert klar næste lørdag kl. 10 på Havnepladsen til en gang drop in yoga. Så måske vi ses?

Udendørs drop in yoga er åbenbart “det nye sort” denne sommer! Så jeg hopper på trenden og har nu også planer om at skulle en tur i Munke Mose på et tidspunkt og deltage i Nelle’s sommeryoga om søndagen. Men det afhænger lidt af vejr og vind hvornår det bliver.

Qua det var familieyoga på havnepladsen, så var det måske reelt 20 minutters effektiv yoga jeg fik. Så jeg besluttede mig for at snørre løbeskoene, da jeg kom hjem igen. Mads var alligevel ude at cykle, så det passede fint.

Havde ok ben, så jeg endte faktisk med at løbe 30 minutter og en distance på 4,70 km. Det er godkendt efter omstændighederne. Men målet hedder stadigvæk min. 5 km på 30 minutter og gerne mere.

God tur til Vosgienne og kajakken kom i vandet

Da jeg kom hjem fra løbeturen var der i  øvrigt et hav af mennesker på promenaden foran vores hus. Det viste sig, at en af de både, der har ligget ved kajen foran vores hus Vosgienne, skulle ud på en jordomsejling. Fandt Mads ud af via en artikel i Fyens Stiftstidende og lørdag var der afsejling.

Familie og venner var mødt op på kajen for at sige farvel. Vi kender ikke de personer, der skal ud at sejle. Vi har kun fulgt deres klargøring fra terrassen. Og vi var lige med på en kigger den halvanden times tid de stod på promenaden og ønskede god tur til Vosgienne og hendes besætning. Så på eller anden måde har vi en lille aktie i deres tur 🙂 Tænker jeg lige lusker forbi deres FB side ind i mellem og følger deres tur – som lidt inspiration og en reminder om at huske at gøre ting vi drømmer om!

Mads og HC

Mads og HC

Og endnu mere aktivitet blev der lørdag eftermiddag, da Mads for første gang i år fik sin kajak i vandet. Han har en oppustelig kajak, der kan være i en stor sportstaske, når den ikke er pustet op. 

Da vi bor i lejlighed er opbevaringsplads jo et never ending issue, så vi har ikke plads til en “rigtig” kajak. Men den oppustelige kajak fungerer fint i havnen.

Og nej kære læser, jeg bruger den ikke, men hjælper gerne med at få kajakken i vandet og op af vandet igen 🙂 Som regel kajakker han 20-30 minutter og så drøsser jeg rundt på havnekajen og tager billeder i mens.

Er du også lidt corona livsstils ramt?

Er du lidt corona ramt?

Er du lidt corona ramt?

Har du forkælet dig selv med lidt ekstra kage den sidste tid, så der lige er kommet et par kilo mere på sidebenene?

Består din morgenmad af 2 hurtige kopper kaffe? Og er det blevet lidt for let at smide dig på sofaen fremfor at finde løbeskoene frem?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 hurtige tips til en sundere livsstil.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...