fbpx

Besøg af Team Rynkeby Odense

Vi havde en hyggelig Sct Hans aften hos gode venner på Gabet; men nåede selvvalgt ikke at se heksen blive sendt til Bloksbjerg. Lørdag fik vi nemlig besøg af Team Rynkeby Odense hjemme  i Havnehaven, så derfor tog vi tidligt hjem.

Vores gode ven og nabo, Henrik, kører for 2. år i træk med i Team Rynkeby Odense. Og efter endt træning lørdag formiddag var det planen, at rytterne skulle slutte af med kolde øl og grillepølser på Odense havn. Mads og jeg havde fornøjelsen af at agere Serviceteam Havnehaven sammen med Henriks kæreste Ea. Vi havde glædet os til at være med og det viste sig – som forventet – at være en rigtig sjov oplevelse. Og også lidt hård!

Besøg af Team Rynkeby Odense

Der er 2 udfordringer ved at agere serviceteam. Dels er der vejret; det danske sommervejr lader i øjeblikket noget tilbage at ønske. Og i timerne op til rytterne kom der byger og sol på skift. Så valget stod med at holde arrangementet nede i vores p kælder eller oppe i vores have. Heldigvis valgte vi at tage chancen og slæbe borde og stole op i haven fra kælderen lørdag formiddag.

Det viste sig at være en klog beslutning, da det holdt tørvejr det meste af tiden. Det var først efter en god times tid efter rytternes ankomst, at regnen rigtig satte ind. Men der var maden spist og man kan godt stå i læ under en 1. sals terrasse og drikke en øl. Og efter 10-15 minutters regn, blev det tørvejr og så kunne den hårde kerne indtage havestolene igen.

Den anden udfordring er ankomst tidspunktet. Det svingede fra kl. 12.45 til kl. 13.30, men da klokken var omkring 12.30 fik vi meldingen: “vi er der om ca 10 minutter”. Tak for kaffe, så fik vi lige pludselig meget travlt med at få smidt pølser og brød på de 2 grills. Men heldigvis var alt andet forberedt og kort efter rytternes ankomst kunne vi lange de første pølser “over disken”. 

Der var oparbejdet en vis sult blandt “Rynkerne” efter dagens træningstur. Og også en vis tørst. Men det er jo vigtigt at holde væskebalancen ved lige, ha ha. Fedt at opleve den muntre tone, der er er blandt rytterne, hvor kammeratskab og godt humør er i højsæde. Og dejligt for Serviceteam Havnehaven at få rosende ord med på vejen fra de fremmødte 😉

Vi ses måske igen til næste år

Alt i alt superhyggeligt at have besøg af Team Rynkeby Odense; vi er gerne med på “Serviceteam Havnehaven” igen til næste år 🙂 Men jeg er ikke sikker på, at vi lægger billet ind på det “rigtige” service team. Dog meget stor respekt herfra til de 10-11 TRO servicegutter og gutinder. De yder sgu en flot indsat – blot på en anden måde en rytterne 🙂

Vi glæder os til at være med til at sende jer alle sammen afsted mod Paris fra Flakhaven søndag d. 9. juli.

Herunder lidt billeder fra dagens besøg:

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

5 Comments

 1. Trine
  25/06/2017 / 10:56

  Tak for dejlig forkælelse ?? I vil ellers helt sikkert været berettiget til en plads på “det rigtige” servicehold. Men vi kommer gerne igen til næste år og tænder I for varmen, holder den “hårde kerne” endnu længere ?

  • Louise
   Forfatter
   25/06/2017 / 19:36

   Taaak ? Det var som sagt hyggeligt at have besøg af jer – og vi stiller gerne op igen til næste år ??????‍♀️ og så krydser vi fingre for at vejret i givet fald arter sig☀️

 2. 24/06/2017 / 19:26

  Ej hvor ser det mega hyggeligt ud og godt at de bliver forkælet lidt.. 😀

  Håber i har en dejlig weekend.

  Knus <3

  • Louise
   Forfatter
   24/06/2017 / 21:42

   Ja, det trængte de til efter 110 km i regn og blæst???Sjovt men også lidt hårdt.
   Også go’ weekend til jer?