Mere planteliv på havnen

Mere planteliv på havnen

Mere planteliv på havnen

Søndagen blev blandt andet brugt på lidt oprydning på vores terrasse. Jeg fik smidt et par halvvisne blomster ud, der bestemt ikke pyntede.  Fed følelse når jeg lige får tjekket af på nogle af tingene på min “to do” liste.

Spirede kartofler og iceberg salat i frøpose

Spirede kartofler og iceberg salat i frøpose

Formiddagens oprydning resulterede i at der blev et par krukker fri. Og disse frie krukker kunne jeg bruge til at lægge nogle kartofler i. Jeg har haft de 5 kartofler liggende til spirring. Spirrene var godt nok ikke så store som anbefalet. Men nu har jeg altså lagt de forspirrede kartofler ned i krukkerne og så må vi se hvad der sker. Og jeg lader lige et par andre kartofler få lidt større spirer (1-2 cm) og så prøver jeg at lægge dem i jord om 1-2 uger.

Vi har haft sået nogle af de der plantepotter vi fik i foråret, når vi handlede i Føtex. Det lykkedes os at få et par radiser, en ærteblomst og 1-2 gulerødder ud af. D.v.s. gulerødderne er ikke så store endnu, så de får lige lov at vokse lidt. Men resten er røget ud i dag, da det var vokset sammen som et stort misk mask.

Det betød, at jeg fik en hel altankasse fri på nær altså de 2 små gulerødder, der får lov at vokse sig store. I altankassen har jeg nu sået iceberg salat frø, og så smed jeg lige et par afskårne løg bunde i altan kassen også. Løgbundene har jeg forsøgt at gendyrke tidligere uden held. Men nu ser vi hvordan det går med 2. forsøg 😉

Krydderurter på vores lille terrasse - med luft

Krydderurter på vores lille terrasse – med luft

Vi fik også flyttet et par af vores krydderurter over på vores lille terrasse. På den store terrasse er der nemlig glas på, så den kommer let til at fungere som et drivhus. Så i år prøver vi med at have krydderurterne stående i fri luft, så at sige og så håber vi det gør, at krydderurterne ikke “brænder af” som tidligere år.

Gulerødder og bladselleri

Og jeg  gik “helt grønt amok” i dag og fik også lige skåret toppen af et par gulerødder. De står på vores køkkenbord i et plastikkrus med lidt vand i. Og den sidste rest af vores bladselleri fik samme tur. Så nu ser vi hvilken af de 2 grøntsager, der først kommer ud af starthullerne.

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 17 idéer til en kærestedate

Vil du have tips til kærestehygge og modtage mails direkte i din indbakke, når jeg har nyheder at dele? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...