fbpx

Mere planteliv på havnen

Mere planteliv på havnen
Mere planteliv på havnen

Søndagen blev blandt andet brugt på lidt oprydning på vores terrasse. Jeg fik smidt et par halvvisne blomster ud, der bestemt ikke pyntede.  Fed følelse når jeg lige får tjekket af på nogle af tingene på min “to do” liste.

Spirede kartofler og iceberg salat i frøpose
Spirede kartofler og iceberg salat i frøpose

Formiddagens oprydning resulterede i at der blev et par krukker fri. Og disse frie krukker kunne jeg bruge til at lægge nogle kartofler i. Jeg har haft de 5 kartofler liggende til spirring. Spirrene var godt nok ikke så store som anbefalet. Men nu har jeg altså lagt de forspirrede kartofler ned i krukkerne og så må vi se hvad der sker. Og jeg lader lige et par andre kartofler få lidt større spirer (1-2 cm) og så prøver jeg at lægge dem i jord om 1-2 uger.

Vi har haft sået nogle af de der plantepotter vi fik i foråret, når vi handlede i Føtex. Det lykkedes os at få et par radiser, en ærteblomst og 1-2 gulerødder ud af. D.v.s. gulerødderne er ikke så store endnu, så de får lige lov at vokse lidt. Men resten er røget ud i dag, da det var vokset sammen som et stort misk mask.

Det betød, at jeg fik en hel altankasse fri på nær altså de 2 små gulerødder, der får lov at vokse sig store. I altankassen har jeg nu sået iceberg salat frø, og så smed jeg lige et par afskårne løg bunde i altan kassen også. Løgbundene har jeg forsøgt at gendyrke tidligere uden held. Men nu ser vi hvordan det går med 2. forsøg 😉

Krydderurter på vores lille terrasse - med luft
Krydderurter på vores lille terrasse – med luft

Vi fik også flyttet et par af vores krydderurter over på vores lille terrasse. På den store terrasse er der nemlig glas på, så den kommer let til at fungere som et drivhus. Så i år prøver vi med at have krydderurterne stående i fri luft, så at sige og så håber vi det gør, at krydderurterne ikke “brænder af” som tidligere år.

Gulerødder og bladselleri

Og jeg  gik “helt grønt amok” i dag og fik også lige skåret toppen af et par gulerødder. De står på vores køkkenbord i et plastikkrus med lidt vand i. Og den sidste rest af vores bladselleri fik samme tur. Så nu ser vi hvilken af de 2 grøntsager, der først kommer ud af starthullerne.

 

 

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.