fbpx

Sparkling eyes

/Reklame/Indlægget er lavet i samarbejde med Poster Store

Vi er her i løbet af foråret gået i gang med at shine lidt op i vores lejlighed. Vi har boet der siden december 2007, så der er selvfølgelig nogle ting, der trænger lidt en kærlig hånd. Jeg har været i gang på badeværelset (mere om det i et andet indlæg) og nu er turen kommet til vores soveværelse. Så for små 2 måneders tid siden malede Mads den ene væg i soveværelset i en grøn khaki farve. Naturen skal jo ind i vores huse og det er den så kommet 😉

Min plan var også, at der skulle ’et eller andet’ på væggen i vores nymalede soveværelse. Så samarbejdet med Poster Store kom lige på det rette tidspunkt. Nogen gange falder tingene bare total meget i hak.

Alt ånder fred og ro
Alt ånder fred og ro

Svært at vælge

Poster Store har i skrivende stund omkring 800 plakater på deres hjemmeside og med mange forskellige temaer. Og der kommer nye plakater hver eneste uge. Så da jeg skulle vælge startede jeg med at browse dem alle sammen i gennem.

Og måske fordi vi bor på Odense havn, så lå det nok også lidt til højrebenet at gå med noget strand, vand og sand. Jeg havde faktisk også et lyserødt palme, giraf, luftballon agtigt tema oppe at vende.  Men et evt. lyserødt tema var måske også lige at stramme den lidt over for Mads 😉

Ro og mindfulness

Det tog lidt tid at kigge plakaterne igennem, men jeg blev faktisk ret hurtigt enig med mig selv om, at temaet skulle være ro og mindfulness. Det passer også meget godt til et soveværelse tænker jeg. Der er dog heldigvis også en del af Poster Stores plakater, der signalerer ro og mindfulness.

Og det hele løste sig da jeg fandt min citat plakat, for ja så var det lige som om mit koncept faldt på plads.

At the end of the day you should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling

At the end of the day
At the end of the day

Min plan, da jeg valgte plakaterne var, at de skulle hænge på den grønne væg over vores senge. Men da jeg så modtog plakaterne og gik i gang med at finde ud af hvordan de enkelte plakater skulle placeres i forhold til hinanden, kom jeg i tvivl. Det gik det op for mig at det måske var smartere at placere plakaterne, så vi rent faktisk kan se dem fra vores senge. Men med 7 plakater, ja så var pladsen på de øvrige vægge lidt trang. Så jeg har valgt at holde fast i at vores plakater skal hænge over vores senge.

Tilfreds med dagens opsætning af plakater
Tilfreds med dagens opsætning af plakater

Vores kunst behøver i øvrigt hverken at være dyr eller af en kendt kunstner. For os er det vigtigste, at det kunst vi har på havnekajen, er kunst, som vi bliver glade af at kigge på. Ofte minder vores kunst os om nogle af vores gode oplevelser eller ferier. Du kan se noget af vores andet kunst her, og her.

Sparkling eyes:

Vi er i gang med at hænge vores fine nye plakater op i vores soveværelse. Og det betyder, at vi fremover får en lille reminder på vores projekt ‘Sparkling eyes’, både når vi står op om morgenen og går i seng om aftenen.

Mads og jeg har utrolig meget fokus på at mærke efter og gøre ting, der gør os godt. Livet er simpelthen for kort til at bruge tid på noget, der ikke giver os energi. Vi skal sgu have ‘sparkling eyes’ når dagen er omme.

Tak til Poster Store for vores fine nye plakater i kobber rammer
Tak til Poster Store for vores fine nye plakater i kobber rammer

Rabatkode:

Er du på udkig efter noget nyt til dine vægge, så får du 30% rabat* ved at bruge koden ‘Theharbourgirl30’, når du køber dine nye plakater hos Poster Store inden d. 2. august 2020.

*OBS: Koden gælder ikke til Poster Stores Selection plakater og heller ikke til deres rammer.

Poster Store fakta:

Poster Store har et meget stort udvalg af plakater og der kommer hele tiden nye motiver til. Deres hjemmeside er supernem at navigere rundt på og med gode søgemuligheder, hvis du går efter noget specifikt, f.eks. et bestemt tema.

Plakaterne er af høj kvalitet og trykt på bæredygtigt papir. Så alle grønne lamper blinker, på den gode måde, når du køber dine plakater hos Posterstore.

Udover selve plakaterne tilbyder Poster Store også et stort udvalg af rammer i forskellige sorter af træ samt metal. Jeg valgte rammer i kobberfarvet metal, da jeg tænkte kobberfarven er så fin.

Mangler du lidt input til din egen nye billedvæg, så har Poster Store et meget fint inspirationsgalleri på deres hjemmeside. Her kan du hente masser af inspiration til hvordan du kan sætte billederne sammen med forskellige motiver og størrelser. Og der er inspiration til både stuer, kontorer og soveværelser.

Et tip er også at følge Poster Store på Instagram, hvor der også er masser af bud på forskellige billedvægge på deres profil.

Personligt glæder jeg mig i hvert fald til at nyde mine nye plakater og lade mig inspirere af de mindfulde vibes plakaterne udsender!

Sparkling eyes og mindful
Sparkling eyes og mindful
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

4 Comments

 1. 06/07/2020 / 12:07

  Fedt med vibes – og selvfølgelig skal øjnene skinne efter en god dag med alskens oplevelser. Fin væg, I der har skabt.

  Kh fra Janet

  • Louise
   Forfatter
   06/07/2020 / 13:37

   Mange tak Janet???????? Vi er også selv tilfredse med vores nye billedvæg????????

   Håber du får en skøn sommer????????????????

   Kh
   Louise

 2. 05/07/2020 / 10:50

  Hvor ser det godt ud med den grønne væg og billederne i kobber rammer. Sikke en ro det udstråler
  /Annette

  • Louise
   Forfatter
   05/07/2020 / 11:29

   Tak???????? Jeg er vild med både grønne og kobberfarver. Så kun skønt når de kan kombineres med et fint resultat til følge????????

   Go’ regnvejrssøndag til dig☔️????

   Kh
   Louise