fbpx

Ugen der gik gak #2

Ugen der gik gak #2 er et hurtigt kig i bakspejlet på den sidste uges tid. Den har været både ret varm og temmelig blæsende rent vejrmæssigt. Og noget i indlægget her er nyt og noget har du måske allerede set i en story eller opslag på Instagram eller på Facebook. Men anyway Mads og jeg siger farvel til juni og er i den grad klar til at byde juli måned velkommen.

Den sidste uge her i juni blev hele DK lige ramt af en lille hedebølge og temperaturen nærmede sig med faretruende skridt 30 grader i hvert fald indtil i lørdags. Jeg har det som en hvalros til hot yoga, når der er mere end 25 grader og det hele ’står stille’. Heldigvis forbarmede vejrguderne sig og nu er vi nede omkring de 20 grader ind. Det er noget, der passer os, der endnu ikke er ferieramte!

Hyggelig lørdag

Vi havde besøg af yngsteniecen en stor del af lørdagen, mens hendes forældre (min søster og svoger) hentede ældste afkommet på efterskolen i Jylland. ’Ej, I har købt alle de ting jeg ka’ godt li’’ lød det begejstret fra yngstedamen. Det er nemlig rigtigt, for som moster og onkel må vi godt forkæle. Og sejlturen i Mads’ nye gummibåd viste i øvrigt, at hun er en lille sailorgirl med talent for at styre (de møllerske gener med gerne at ville styre fornægter sig ikke!)

Ham den søde og yngsteniecen
Ham den søde og yngsteniecen

Prinsessen var i øvrigt lidt ærgerlig over ikke at kunne komme i havnebadet. Qua coronaen er der pt. et max på 75 personer ad gangen mod normalt 300. Så på de varme sommerdage har der været lang kø. Derfor havde jeg aftalt med min søster, at vi italesatte, at det ikke kunne lade sig gøre at komme i havnebadet gr. den lange kø.

Men vaks som hun er, så meddelte hun, at når hun og hendes storebror kommer på ferie i juli, så kunne jeg jo gå hen og stille mig i kø, men onkel Mads hentede dem! Hende løber vi ikke om hjørner med!

Sct Hans

Sct Hans aften blev fejret uden midsommersang og bål. Jeg var lidt træthedsramt, så vi havde takket nej til et arrangement hos nogle af vores gode venner. I stedet gik vi en hurtig tur over til Munkebo Brewery på Odense havn, hvor vi købte en øl samt wontons og søde kartofler fritter fra Mr Phan House’s foodtruck. Og efter små 45 minutter gik turen hjemad til sofaen, hvor vi vist hjalp en eller anden engelsk chief inspector med at opklare et mord.

En lille øl på Munkebo Brewery på Odense havn Sct Hans aften
En lille øl på Munkebo Brewery på Odense havn Sct Hans aften

Ellers har ugen budt på møde med banken (hold kæft hvor er vi voksne og ansvarlige…), en tiltrængt tur ved min zoneterapeut og lokkerne er blevet trimmet hos frisøren

Jeg har også snuppet et par webinarer og er bl.a. blevet lidt klogere på den digitale verden efter coronaen efter input fra David Guldager.

Nem aftensmad og Børnenes Ø

Vi har valgt den lette løsning i havnekøkkenet og fået take away et par gange. Mandag havde jeg bestilt en gang padthai og en gang pad nudler, troede jeg. Men stedet havde hørt min bestilling som 3 x padthai, så Mads kom hjem med take away til 4 personer. Nå, men så lærer vi på den hårde måde at gentage vores bestilling. Og ja menuen har stået på padthai igen i aften! Er du til thai mad?

Vi har spist padthai på havnekajen de sidste par dage
Vi har spist padthai på havnekajen de sidste par dage

Vi har også indtaget store mængder af koldskål den sidste uges tid; det var så en af de gode ting ved varmen. Jeg prøver dog stadig at finde noget, der er lidt sundere end kammerjunkere at toppe koldskålen med. Hvis du har et bud, så smid det endelig i kommentar-feltet

Byens Ø, som er vores ‘nabo-ø’, bliver fra d. 1. juli til og med 6. august omdannet til Børnenes Ø med masser af sommeraktiviteter for børn. Mange holder jo sommerferie hjemme i Danmark og så har Odense kommune valgt Finlandskajen skal byde på masser af gode oplevelser.

Nordisk Tivoli er i skrivende stund i fuld gang med de sidste forlystelser klar. Du kan læse mere om initiativet ‘Børnenes Ø’ her.

Der er masser af aktiviteter for børn på Odense havn i skolernes sommerferie, bl.a. Tivoli
Der er masser af aktiviteter for børn på Odense havn i skolernes sommerferie, bl.a. Tivoli

Nordatlantisk Hus er også med i sommerierne på Odense havn. På deres hjemmeside kan du se hvilke aktiviteter de byder ind med i børnenes skoleferie. Og hvis du alligevel ligger turen forbi Odense havn, så und dig selv et besøg på Odense Glasværk i Havnegade. Det er helt klart også et besøg værd. Og en lille gå tur rundt på havnepromenaderne kan måske også lokke!

Stille morgner på Odense havn giver gode photo opportunities
Stille morgner på Odense havn giver gode photo opportunities
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

4 Comments

 1. 01/07/2020 / 08:03

  Ristet havregryn eller cornflakes er godt i skålen ifølge gemalen. Jeg spiser ikke selv koldskål pga laktoseintolerans. Og jordbær er jeg allergisk over for, så vi er ihvertfald 2 i Danmark, der ikke spiser dem☀️

  Kh fra Janet

  • Louise
   Forfatter
   01/07/2020 / 10:07

   Ej jeg har fundet en artsfælle, der heller ikke er til jordbær???????? Vi må lave en lille eksklusiv klub????

   Ha’ en skøn sommer☀️????

   Kh
   Louise

 2. Louise
  Forfatter
  01/07/2020 / 07:36

  Tak for tippet; jeg må lige en tur forbi Rema???? som en af meget få i DK spiser jeg ikke jordbær???? til gengæld er jeg vild med bananer???? så det får også et forsøg????

  Ha’ en skøn onsdag????????‍♀️

  Kh
  Louise

 3. 01/07/2020 / 00:15

  Rema har nøglehulsmærket koldskålscrunch, der holder i retten- ellers er jordbær(grød), eller kolde bananskiver og peanuts et hit i min bog, som topping.