fbpx

Stranddapper

Jeg havde ønsket mig en stranddapper til min 50 års fødseldag og var så heldig at få en i fødselsdagsgave af min far.

Stranddappere er en slags fugl, der er “opfundet” af den nordjyske kunster og skulptør Lars Stender. Han støber selv sine bronze fuglefigurer og det betyder, at hver stranddapper er unika. Lars Stender evner at få gjort dem levende, så man næsten kan opleve den enkelte stranddappers sindsstemning.

Stranddapper
Stranddapper “Pippi Jo” i vores vindue

Stranddappere kan købes i Lars Stenders eget galleri Galleri Stender og hos Midtjyllands Kunstcenter Galleri Habsø. Min stranddapper er købt hos Midtjyllands Kunstcenter tilbage i starten af november.

Jeg aftalte med min far, at det letteste var, at jeg selv valgte og købte den stranddapper jeg bedst kunne li’. Så den har stået pænt indpakket de sidste par måneder indtil vi holdt fødselsdag for vores familier i går. Og jeg har talt ned til at kunne pakke den ud og nu står den og pynter i vores stue.

Vi giver kunstdyrene navne

Mads og jeg er lidt sjove mht vores kunst. Vi har det med at give vores kunst navne, fordi en del af vores kunst er dyr. Så vores nye stranddapper har vi døbt “Pippi Jo” – “Pippi” valgte jeg stort set med det samme for der er lidt “det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg godt finde ud af” over min nye stranddapper og “Jo” er efter vores yngste niece, Josefine. Josefine fylder snart 4 år og er en charmerende blanding af “Pippi” og en ballademager; en meget sød ballademager forståes 😛 

Stranddapper
Stranddapper

Og nu skal vi på handlen igen. Jeg ønskede mig nemlig penge af den øvrige familie og de efterkom heldigvis mit ønske. Så nu skal vi inden længe en tur til Midtjyllands Kunstcenter for at finde en makker til “Pippi Jo”.  For det er som min søster skrev i fødselsdagskortet “jo altid det rareste at være to” 😛 

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.