fbpx

Projekt 2017

Så har vi taget hul på den 3. måned med at leve op til vores nytårsforsætter. Du kan læse mere om vores nytårsforsætter og projekt 2017 via linket her.

Der er stadig gang i vores self tracking og det går ok med at få motioneret. Ikke prangende men det går 😉 Februar måned har budt på sne, frost, regn og blæst, så det er desværre ikke blevet til løbeture hver tirsdag og torsdag. MEN til gengæld har jeg så taget nogle ture på vores motionscykel og/eller dyrket yoga både på mit hold hos Nordisk Yoga og herhjemme. 

På motionscyklen
På motionscyklen
Hjælp til selvhjælp

Jeg har  lavet den lille finte, at jeg i min telefons kalender har lagt ind, at jeg skal ud at løbe hver tirsdag og torsdag. Det har nemlig den effekt, at jeg får lidt dårlig samvittighed, hvis jeg ikke kommer afsted. Så hermed er et godt trick givet videre 😉 

Alt slår nemlig sofaen hjemme hos os og det uanset om jeg går, løber, cykler eller dyrker yoga 😉

Mads og jeg er også blevet ret gode til at komme over de 10.000 skridt hver dag. Og hold da op, hvor vi synes det er træls, hvis vi en dag ikke når de 10.000 skridt. Og så er der gerne fokus både dagen før og dagen efter på at få indhentet det forsømte. Her er vores Garmin Fit Vivo 3 ur en god hjælper.

Vi fejrer at Mads har fået nyt job
Vi fejrer at Mads har fået nyt job

Februar har også budt på mange gode kulturelle oplevelser og hyggelige arrangementer med både vores familier og venner. Rod Stewart koncerten i Royal Arena var helt suveræn, men det var yngste niecens 5 års fødselsdag i fredags nu også; bare på en anden måde 😉

Så hvis vi lavede self tracking på positive oplevelser ville barometret bonge meget positivt ud her 🙂

Absolut bedste ting der er sket i år, er dog helt klart at min dejlige kæreste har fået nyt job. Det fejrede vi lige fejret med en gang champagne, som du kan se af billedet her til venstre. Og efterfølgende en tur på Burger Anarchy. Stedet kan anbefales, hvis du er til burgere!

Har givet mig kast med at dyrke gurkemeje
Gang i flere projekter

Jeg har også fået gang i et par “planteliv på havnen” projekter, som du kan læse om andet steds på bloggen. Der er p.t. gang i dyrkningen af ingefær, gurkemeje og avocado her på havnekajen.  Og det er i hvert fald noget, der får mig til at glemme tid og sted – og giver ro i hovedet!

Grøntsagsjuice in the making
Grøntsagsjuice in the making

Jeg har desværre ikke nået så meget mindful coloring og gætten kryds og tværs her i februar. Til gengæld er vi blevet gode til at få lavet grøntsags-/frugtjuice de fleste dage i løbet af ugen. Og vi øver os i at geare lidt op for grøntsagerne og lidt ned for frugten. P.t. er vi nået til bladselleri, rød peber og gulerødder blandet med ingefær, æbler, appelsiner og grapefrugt i et eller andet lettere tilfældigt forhold.

Så resten af marts måned vil jeg prøve at have fokus på dels at få lidt mere gang i løberiet og dels på mindful coloring og at få gættet en enkelt kryds og tværs i ny og næ. Og overvejer også at snuppe et par køkkentjanser, så Mads kan koncentrere sig om sit nye job 😉

Så alt i alt kører det nogenlunde fornuftigt med vores Projekt 2017.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.