fbpx

Nytårsfortsætter for 2017

Som jeg skrev i mit forrige indlæg, så er Mads og jeg enige om, at der skal ske nogle forandringer her i 2017 i forhold til det 2016 vi oplevede og overlevede.

Mine nytårsfortsætter for 2017 er sat op i en 7 punkts plan. Jeg syntes, at 17 punkter blev for meget, så derfor nøjes jeg med 7 punkter på listen 😉 så’en for at gøre den mere overskuelig. Mads bruger også listen, men det med mindful tegning og kryds og tværs er nok mest mig og han snupper cyklen, mens jeg snører løbeskoene 🙂

Nå, men nu hænger listen på vores køleskab som en daglig reminder og inspiration.

Projekt 2017 “Slut med autopiloten”

-ja til oplevelser og mennesker, der giver energi

Nytårsfortsætter for 2017
Nytårsfortsætter for 2017

-nej til energi dræbere

-fuld skrue på yoga, løb og cykling

-nej til tankemylder med mindful tegning, kryds og tværs, læsning og natkirke

-grøntsagsjuice skal være en del af hverdagen

-fuck forventninger og traditioner

-Gin&Tonic kan også drikkes om fredagen

Uge 1 er startet ok….

Både mandag og tirsdag er min morgen startet med både et par solhilsner og en kort meditation- og åndedrætsøvelse . Og det er faktisk også lykkedes Mads og jeg at få drukket vores hjemmelavede grøntsagsjuice hver dag. Mads var ude at cykle  i går og planen er, at jeg skal ud at løbe igen på torsdag. Og så satser vi lidt på et besøg i Odense Domkirke til natkirke på fredag…….

Og mon ikke også vi får besøg af Gitte og Torben fredag aften 🙂 Det der med besøg af Gitte og Torben er lidt intern slang vi har med et par af vores rigtige gode venner. Det betyder blot, at vi ordner verdens situationen over en Gin&Tonic. En god snak over en Gin&Tonic kan nemlig kurere mange problemer er vores erfaring 🙂

Vi er i gang og 2017 kan bare komme an!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. Louise
  Forfatter
  08/01/2017 / 16:42

  Tak i lige måde og jo jeg kom godt i det nye år og det håber jeg også du gjorde 😉

 2. 08/01/2017 / 00:41

  Rigtig godt nytår.. lidt forsinket..

  Lyder som nogle gode fortsættelser og den der med drinks om fredagen er da kanon.. 😛

  Håber du har det godt og er kommet godt ind i det nye år.

  Knus <3