Jeg elsker min morgentur langs havnen

Hver morgen går turen hen langs Odense havn. Jeg elsker min morgentur langs havnen, når jeg går på arbejde. Gåturen går hen ad havnepromenaden, forbi havnebadet og VUC og op over Byens Bro og dernæst hen ad Østre Stationsvej.

Den morgentur er ren meditation for mig og giver mig en rolig start på dagen. Hovedet tømmes, skuldrene sænkes og åndedrættet kommer i sync. Og så indeholder turen altså også bare masser af gode photo opportunities 😉

Normalt kan jeg gå turen på 12-15 minutter, men er der stille vejr kan jeg sagtens bruge det dobbelte på at gå turen. For så høvler jeg løs med mit kamera. Det er nok her jeg nogen gange burde være bedre til at udøve begrænsningens kunst 😉 Det der med at slette billeder er så ikke lige en af mine spids kompetencer, men jeg øver mig da 😉

Og selv når jeg har min cykel med om mandagen, fordi jeg ikke gider bære mit yoga gear, så må cyklen finde sig i at blive trukket. For damen har brug for sin rolige start på dagen!

Billeder fra min morgentur

Herunder kan du se nogle af de billeder jeg har fået taget de sidste par uger. Og som gør at jeg bare elsker min morgentur langs Odense havn.

Mangler du inspiration til din næste kærestedate?

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine 17 ideer til en kæreste date på en printbar pdf.

Hverdage er der flest af - og derfor må hverdagene meget gerne indeholde små kæreste dates og masser af hverdagsglimmer.

Mit mål er at inspirere dig, uanset om du er 35 eller 50, til et liv, hvor der er plads til både løbesko, gode oplevelser, G&T og masser af livsglæde.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...