fbpx

Jeg elsker min morgentur langs havnen

Hver morgen går turen hen langs Odense havn. Jeg elsker min morgentur langs havnen, når jeg går på arbejde. Gåturen går hen ad havnepromenaden, forbi havnebadet og VUC og op over Byens Bro og dernæst hen ad Østre Stationsvej.

Den morgentur er ren meditation for mig og giver mig en rolig start på dagen. Hovedet tømmes, skuldrene sænkes og åndedrættet kommer i sync. Og så indeholder turen altså også bare masser af gode photo opportunities 😉

Normalt kan jeg gå turen på 12-15 minutter, men er der stille vejr kan jeg sagtens bruge det dobbelte på at gå turen. For så høvler jeg løs med mit kamera. Det er nok her jeg nogen gange burde være bedre til at udøve begrænsningens kunst 😉 Det der med at slette billeder er så ikke lige en af mine spids kompetencer, men jeg øver mig da 😉

Og selv når jeg har min cykel med om mandagen, fordi jeg ikke gider bære mit yoga gear, så må cyklen finde sig i at blive trukket. For damen har brug for sin rolige start på dagen!

Billeder fra min morgentur

Herunder kan du se nogle af de billeder jeg har fået taget de sidste par uger. Og som gør at jeg bare elsker min morgentur langs Odense havn.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.