Luftplanter

Nyeste skud på stammen i boldgaden af mine sjove eller skøre indkøb er luftplanter eller svævende planter. Jeg har fået overvandet et par kaktus 🙁 og så måtte jeg jo på på handlen.

Luftplante

Luftplante

Jeg endte hos Allestedlund i Brandt Passage, da jeg tidligere har fundet nogle lidt mere specielle og sjove planter her. Så planen var egentlig at finde et par erstatninger for mine overvandede kaktusser i butikken.

Men den kvikke læser måske aner endte jeg med ikke at købe kaktus, der åbenbart er “so last year” 😉 ifølge ekspedienten. Så jeg lod mig i stedet inspirere og købte et par luftplanter – også kendt som Tillandsia.

Jeg har ofte en eller anden form for planteprojekt kørende og elsker at gå “all in”. Det er total mindfulness for mig. Jeg har fået et par avocado sten til at spire og håber der kommer  avocadotræer ud af det; det har dog lidt lange udsigter før jeg kan skrive avocado avler på visitkortet kan jeg godt afsløre 🙂  Jeg har et par planteplaneter og  forsøger at give mine sukkulenter og æselører gode vækstbetingelser på vores terrasse.

Luftplanter

Luftplanter lever som navnet indikerer af luft og vokser ikke i jord. Tillandsia planter skal vandes med en forstøver et par gange om ugen. Har du ikke en forstøver kan du tænde for din vandhane og holde din luftplante under vandstrålen i nogle få sekunder. Husk at ryste det overskydende vand forsigtigt af luftplanten. De kan ligge på bordet eller reolen eller hænge på væggen i en eller anden form for holder.

Luftplanter på sofabordet

Luftplanter på sofabordet

Projekt “luftplante holder”

Nu ligger mine 2 luftplanter og pynter på mit sofabord. Og imens afsøger jeg nettet for at finde bud på mulige holdere til mine 2 Tillandsia planter. Der findes masser af holdere til luftplanter på amerikanske hjemmesider. Det koster blot en formue at få dem sendt til Danmark 🙁

Så jeg er gået i det kreative hjørne for at se om ikke jeg kan opfinde mine egne holdere til mine luftplanter. Men mere om det, når jeg har fundet frem til en løsning.

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

Og få 17 ideer til en kæreste date. Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig The Harbour Girl Inside Look.

Ved at tilmelde dig The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig The Harbour Girl Inside Look igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...