fbpx

2016 har budt på en del udfordringer

2016 har budt på en del udfordringer
2016 har budt på en del udfordringer

2016 lakker mod enden og året 2016 har budt på en del udfordringer. Specielt privat, så de sidste par måneder har været ren overlevelse for os. Og en hektisk december har lige sat den sidste trumf på. Men vores lys for enden af tunnelen har været, at “2017 SKAL være anderledes”. 

Nytårs fortsættet der ikke holdt

Vores ambition for 2016 var faktisk at slå autopiloten fra og mærke efter. Det blev der af forskellige årsager ikke mulighed for. Vi blev nemlig ramt af en del udfordringer privat (eller rettere i den nærmeste familie) i den mere trælse ende af skalaen. Nu skal vores familier ikke stå på mål for min skrivetrang, så derfor har jeg valgt ikke at udbasunere de ting vi har sloges med i 2016 her på bloggen. Men vi blev ramt af ting, som vi ikke kunne vælge fra, men var nødt til at tage del i og forholde os til. 

Still standing tall
Still standing tall

Derfor blev 2016 et år, der på godt og ondt blev så meget anderledes for Mads og jeg end de ambitioner vi havde, da vi kom hjem fra sidste nytårsaften/nat. Vi har nemlig en lille hyggelig tradition, når vi kommer hjem fra nytårsaften. Over en kold øl kloger vi os lidt på hvad der skal ske i året, der kommer, mens “Ain’t got no peace like in heaven” drøner ud af højttaleren.

Og mantraet for 2016 var helt klart at slå autopiloten fra og mærke efter. Sætte os selv øverst på dagsordenen. Nyde livet. Her mod slutningen af året kan vi blot konstatere, at nytårs fortsættet sgu ikke rigtig holdt. But we’re still standing tall 😉

Undervejs i 2016 har jeg forsøgt at finde ro og øve mig i at slå autopiloten fra ved f.eks. at finde malerbøgerne frem, som du kan læse om her.

Slut med den autopilot

Slut med autopiloten i 2017
Slut med autopiloten i 2017

Men jeg glæder mig til den lærerige proces, der venter mig i 2017. At gå ud af komfortzonen og have fokus på at gøre noget godt for mig selv. Ikke kun for andre, men allermest for mig selv. Og for Mads. Vælge til og fra. Og nok i særdeleshed fra. Selvfølgelig er det lettere sagt end gjort. Men for at kunne blive ved med at gøre noget godt for andre, må jeg gøre noget godt for mig selv 😉

2016 har budt på en del udfordringer, men jeg må på’n igen i 2017 og så se at få den der autopilot slået fra!!!
Forkæl dig selv med mig-tid i december

lotusstilling-vejrtrækning

Kender du det? December buldrer derud af og du når knap at nyde det.

Har du lyst til at det i år skal være anderledes?

Og har du ca 10 minutter om dagen?

Så TILMELD dig min adventskalender og modtag hver af de 4 søndage en printbar pdf med yogaøvelser. Du får 5-6 yogaøvelser, som er lette at gå til.

Og du deltager samtidig i lodtrækningen om præmier bl.a. 1 sæt minipause kort med 50 guidede minipauser fra Naturligværen.

Ses vi på yogamåtten?

Ved at tilmelde dig min adventskalender tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.