fbpx

Klar til hjemmetræning på stuegulvet

/reklame for Hunkemöller/

Her i 2020 har jeg som så mange af I andre trænet hjemme på stuegulvet. Medmindre den har stået på løbetræning i havnehoodet og den nærliggende Åløkke skov. Men selvom træningen foregår herhjemme, så synes jeg alligevel det er fedt med noget lækkert træningstøj. Mads og jeg har nemlig haft en aftale om, at vi langt de fleste hjemmearbejdsdage var iklædt almindeligt tøj og ikke hygge-tøj. Det var så’en for at opretholde en vis stil og ikke gå helt i hundene.

Og det har jeg så overført til mit træningstøj også. Så derfor er jeg på udkig efter noget lækkert træningstøj til det nye år. Jeg har shoppet lidt rundt nettet nu hvor mange butikker er nedlukket. Og jeg faldt over nogle fede items hos Hunkemöller, som udover træningstøj også sælger nattøj, lingeri og hyggetøj.

Klar til hjemmetræning på stuegulvet

Når jeg træner hjemme på stuegulvet er det stort set altid yoga, der står på programmet. Og når jeg står der med rumpen i vejret, er det en god ide med noget træningstøj, der ikke er alt for løst.

Klar til hjemmetræning på stuegulvet med de her fede grønne leggings
Klar til hjemmetræning på stuegulvet med de her fede grønne leggings

Jeg faldt bl.a. for de her fede grønne leggings med leo/snake mønster. De af jer, der kender mig, ved at jeg er en totalt vild med dyreprint: leo, snake og zebra. Og jeg har en ide om alt dyreprint bare skal hjem til mig 😉 Nå spøg til side, jeg er som sagt ret glad for leopard og snake looket, så selvfølgelig skal mine nye træningsbukser også være med dyreprint. Og med fuld skrald på mine nye træningsbukser, så tænker jeg det skal kombineres med en lidt mere rolig sports top.

For at fuldende mit træningstøj, så skal der selvfølgelig også en overdel til. Det kunne være f.eks. være denne her sorte sports top, som jeg tænker vil passe godt til de grønne træningsbukser herover. Både leggings og sports top er tætsiddende og bliver siddende hvor det skal. når jeg bevæger mig ud i diverse umulige yogapositioner 😉

Den her sorte sportstop vil gå godt til de grønne leggings
Den her sorte sportstop vil gå godt til de grønne leggings

Jeg har faktisk dyrket yoga en del år. Startede faktisk med at følge et hold et par år hos Nordisk Yoga her i Odense. Men de seneste år er det faktisk mest på stuegulvet jeg har lavet yoga. Jeg laver stort set altid min yoga om morgenen og der er sjældent nogle hold, der starter kl. 0.30 eller kl. 7. Hvis du lyst til at komme i gang med at dyrke yoga, kan du se mine tips til yoga udstyr her.

For mig er yoga en dejlig måde at vække min krop på og en god måde at starte dagen på. Jeg bli’r glad i låget og lidt lækkert farverigt træningstøj giver nu som regel også humøret et par takker op ad er min erfaring.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. Louise M
  Forfatter
  31/12/2020 / 07:00

  Kender godt den der med at det nemt bliver op ad formiddagen før træningstøjet byttes ud????

  Rigtig godt nytår til dig & dine????????????

  Bedste hilsner
  Louise

 2. 30/12/2020 / 22:56

  Her foregår træningen også hjemme – og gerne i lækkert outfit. Som ofte ender med at være påklædningen til langt op på formiddagen. Jeg starter nemlig dagen med øvelser, benspjæt – og lidt solhilsner, selvom der ikke er meget lys at hilse på pt. ????????☀️

  Godt Nytår