fbpx

Fredens Kirke og Det Fynske Folkemøde

En meget hektisk første uge på arbejde efter endt sommerferie sluttede også af med en begivenhedsrig weekend. Weekenden bød nemlig på besøg i Fredens kirke og Det Fynske Folkemøde samt en regnfuld søndag, der bare gjorde det lettere at smide sig i sofaen.

You'll never walk alone
You’ll never walk alone

Fredag efter arbejde kørte Mads og jeg til Kolding for at deltage i en reception og sige farvel til min kollega, Bjarne, der stopper og går på pension. Lidt langt at køre til Kolding for at drikke en øl, men det ville jeg nu gerne gøre for at sige farvel til Bjarne.

Bjarne og jeg har haft et helt fantastisk samarbejde i rigtig rigtig mange år og har haft mange hyggelige timer sammen. Ikke mindst i de go’e gamle Middelfart dage med produktion af en helvedes masse Gul&Gratis udgaver 🙂

You’ll never walk alone blev vist kendetegnende for vores samarbejde.

Pjattet med natkirker
Fredens kirke
Fredens kirke

Og i stedet for at smide os på sofaen, da vi kom hjem, gik Mads og jeg så en tur op på Skibhusvej, hvor der var Open by night fredag aften. Jeg havde nemlig læst, at Fredens kirke var en del af Open by night. Og besøget i Fredens kirke blev faktisk en dejlig og meditativ oplevelse. 

Der var sat stearinlys op i kirken og organisten spillede på kirkens orgel. Og så gjorde det jo heller ikke noget at der blev serveret munkeøl, ha ha!  Og det bliver sgu nok første, sidste og eneste gang jeg kommer til at drikke øl i en kirke!

Øl i Fredens kirke
Øl i Fredens kirke

Jeg er sgu lidt pjattet med det der “natkirke” begreb, selvom kirken ikke fylder i min hverdag. Men der er nu noget meditativt over at sidde i et smukt kirkerum og bare være stille og nyde musikken, et smukt kirkerum o.s.v. 

Og så kom jeg i øvrigt også lige i tanke om, at det er alt for længe siden, at vi har være til “natkirke” i Domkirken. Så der er lige en tradition Mads og jeg skal have genoplivet. Vores tradition med natkirke inkluderer også et besøg på “Bryggeriet” på Flakhaven. Hellere sidde på værtshuset og tænke på kirken end sidde i kirken og tænke på værtshuset 🙂

Det Fynske Folkemøde
Banner på Mediehuset
Banner på Mediehuset

Lørdag stod den på Det Fynske Folkemøde i Mediehuset. Og som en del af det praktiske team foregår mit arbejde bag kulisserne så at sige. Derfor når jeg kun at opleve sporadiske momenter af selve Folkemødet. Så min oplevelse af Folkemødet adskiller sig nok fra de besøgendes.

Min liste over gode oplevelser fra Det Fynske Folkemøde 2016 ser nemlig sådan her ud:

-Magnus H  fra Redaktionen har været en helt igennem fantastisk tovholder og projektleder på projekt “Folkemøde 2016”. Dejligt menneske og skøn at arbejde sammen med. Og håber Magnus nu nyder sin yderst velfortjente sommerferie

-vores debatredaktør Peter H er en eminent ordstyrer og er både skarp og har humor

-vores politiske redaktør Elisabeth Svane, der er tilpas cool til at have overskud til, kort før vi åbner dørene for publikum, at rose vores unge runnere og fortælle dem hvor vigtig en del af showet de er. Sådan Elisabeth!

-et par kolleger fra Service, der bare trak igennem

-hyggeligt at få snakket med Laila B fra mit netværk. Længe siden jeg har snakket med hende og satser på at holde kontakten

Skridttælleren stod på ca 22.000 (15 km) da jeg kom hjem lørdag ved 16 tiden med ømme stænger og fødder 🙁 og indtog sofaen. Og lige der gad jeg godt nok ikke at være en del af  Det Fynske Folkemøde 2017 – men lad os nu se 🙂

Skulle min weekend beskrives kort, så er sætningen “You’ll never walk alone” vel et meget godt bud!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. Laila Burcharth
  04/09/2016 / 18:39

  Også hyggeligt lige at møde dig Louise. Det var et rigtig godt folkemøde i havde fået stablet på benene. Jeg kommer helt sikkert igen næste år.
  Desværre når jeg ikke Middelfart på onsdag. Til gengæld har jeg skrevet med Claus Skytte idag og booker ham måske selv :-). Fortsat god søndag og husk at hvile stængerne 🙂

  • Louise
   Forfatter
   05/09/2016 / 17:59

   Så er stængerne klar igen. Og øv med onsdag, men håber det lykkes at få Skytte til Stjerneskibet! Og jeg holder øjne og ører åbne ang. eventuelt andre spændende arrangementer.

   Glad for at Det Fynske Folkemøde var en god oplevelse 🙂 Og vi ses forhåbentlig før Folkemødet i 2017 😉

   /Louise