fbpx

Netop hjemkommet fra løvejagt

Tifo på Sydsiden
Tifo på Sydsiden

Er netop hjemkommet fra løvejagt på Brøndby Stadion, hvor Mads og jeg lige har set Brøndby spille mod FCK (også kaldet løverne). Et rigtig arvefjende opgør, der (desværre) endte uafgjort 1-1. Men kampen havde masser af drama og til tider godt fodboldspil. Og fuld knald på lægterne, hvor de 2 fan klubber gav hinanden et rigtig godt modspil!

Jeg har boet i Odense siden 1985 og har været OB fan alle årene – samtidig med at jeg også er Brøndby fan. Det har jeg faktisk været al den tid jeg kan huske og jeg har elsket fodbold siden jeg var lille. Da jeg flyttede til Odense gav det også god mening at støtte OB. Og kan man have mere end et favorithold? Ja, det kan man godt – I hvert fald hvis man er mig 🙂 Og faktisk har jeg endnu et favorithold – nemlig indenfor ishockey og her er det de lokale helte Odense Bulldogs, der er favoritterne.

Det styrtede ned da vi var på vej mod Brøndby stadion
Det styrtede ned da vi var på vej mod Brøndby stadion

Tilbage til fodbolden. Jeg har haft sæsonkort til OB i rigtig mange år og er kommet til alle hjemmekampe uanset vejr og vind. Og har sågar siddet trofast til alle OB hjemmekampe, da vi en sæson spillede i 1. division. Da jeg boede alene nøjedes jeg med at følge Brøndby på afstand, men dog med lige så stort hjerte som for OB.

Nå, men da der kom en bil ind på matriklen (læs Mads 🙂 ) blev det unægtelig lidt lettere at komme til Brøndby stadion. Så nu skifter vi lidt mellem Trefor og Vilfort Park. Og p.t. tillader vi os den luksus det er at have sæsonkort til Brøndby stadion. For så kan vi blot et par timer før kampstart beslutte os 🙂

Sydsiden gør turen til Vestegnen det hele værd
En meget dedikeret flok på Sydsiden
En meget dedikeret flok på Sydsiden

En meget stor grund til at jeg godt kan lide at komme på Brøndby stadion er de fans, der står på Sydsiden. Der er total opbakning til de blå gule og der bliver sunget igennem i 90 minutter. Selv i den periode hvor vi tabte 25 kampe i streg i Jylland, var der opbakning på Brøndby stadion og på udeturene for den sags skyld. Respekt. 

Den fankultur mangler jeg desværre lidt i OB. Er der 3-4 dårlige afleveringer og så er der masser af piben 🙁 Der er min holdning nok mere at så bakker vi op og hjælper holdet. Nogen gange kan publikum altså godt agere 12 mand.

Jeg har haft fede fodboldoplevelser med både OB og Brøndby. Jeg var faktisk med på bustur til Parma med OB i 2006; der er også et par gode OB kampe mod Real Madrid i 1994, hvor det var synd for Laudrup. Og så er der jo 31/10-95 på Anfield Road, 3/12-96 mod Karlsruhe, et par gode løvejagter og og og…

Luften var gul af konfetti og blå flag før kampstart
Luften var gul af konfetti og blå flag før kampstart

Men i bund og grund nyder jeg at se fodbold; så slår jeg hjernen fra og lader mig selv kravle ind i kampen og glemmer alt om tid og sted. Og selvfølgelig er det sjovere at vinde end at tabe, men der er nu noget meditativt for mig at se de der 22 mand spurte rundt efter en bold. Så slår jeg hjernen fra 🙂

Her til venstre kan du i øvrigt se en af tifoerne nedefra. Sådan er det at være fan – de fleste af os ser ikke de flotte tifo i deres fulde pragt. Men så er vi den del af noget i stedet for. Og det er nu heller ikke så tosset.

 

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.