fbpx

En travl uge er gået

Stiften Tribunen på Trefor Park
Stiften Tribunen på Trefor Park

En travl uge er gået og derfor har jeg måske nydt weekenden ekstra meget. Efter en travl men forholdsvis normal mandag på jobbet, var jeg sammen med Jysk Fynske Medier’s øvrige mellemledere i BtC (Business to Consumer) afdelingen på workshop på Trefor Park i Odense tirsdag og onsdag.

Det var 2 meget lange men meget spændende og lærerige dage på Trefor Park. Vi blev alle udfordret, lærte os selv bedre at kende og fik en masse gode redskaber. Alle ting vi kan bruge til at håndtere de forandringer og de udfordringer, som vi står overfor i forbindelse med vores store uddannelsesprogram. Det skal vi nemlig være med til at gennemføre overfor vores kolleger. Michael Werner Thomsen fra Sales Force 1 agerede behagelig sparringspartner for undertegnede og mine kolleger.

Træstykke - nu delt i 2
Træstykke – nu delt i 2

Vi sluttede workshoppen af med at skulle prøve at slå igennem et 22 mm tykt stykke træ. Jeg vælger at tro, at der ikke var savet for :-). Og indrømmer gerne, at der drønede en mængde tanker gennem mit hoved om at trække “jeg har dårlig arm” kortet. Men jeg blev så hurtigt enig med mig selv om, at jeg ikke er en tøsedreng. Så gav jeg bare los og slog det skide stykke træ midt over! Bum Karla! Sådan! Og var jeg stolt bagefter? Jeps 😛  Og ligger der 2 stykker træ på mit skrivebord som synligt bevis på, at jeg kan hvad jeg vil? Ja, det gør der da 😛 

Workshop på Trefor Park
Workshop på Trefor Park

Og tusind tak til mine søde kolleger Nanna, Peter, Tea, Mads, Mikkel, Henrik J, Jeppe, Rene, Jakob, Ida, Henrik L for et par dejlige men også hårde dage på Trefor Park. Jeg glæder mig helt vildt til at vi skal arbejde endnu tættere sammen og sparke røv på vores kommende salgssakademi.

Lindy & Hammer på Odin Havnepark
Lindy & Hammer på Odin Havnepark
Rigtige mænd

Torsdag aften var Mads og jeg så på Odin Havnepark, hvor vi hørte Lindy & Hammer fra DR1 programmet “Rigtige Mænd”. Et meget underholdende og inspirerende foredrag, der bl.a. gav os indspark til “vi skal spise flere grøntsager” kontoen 🙂 samtidig med at vi fik rørt lattermusklerne.

Rigtige Mænd kogebogen blev købt og signeret og vi er allerede i gang med at prøve diverse opskrifter af. Vi har bl.a. lavet omelet med grøntsager som morgenmad. Hvis du endnu ikke har været til et foredrag med  de rigtige mænd, så kan jeg kun varmt anbefale at du giver dig selv den oplevelse. Du bli’r glad af det!

Weekenden er også blevet brugt til forårsklargøring af terrassen. En forholdsvis overkommelig opgave som du kan se på billederne herunder. Terrassen er vores fristed, hvor vi dels nyder en fantastisk udsigt over Odense havn. Og dels nyder at pulse om vores blomster, diverse planter og krydderurter. Imponerende hvor meget tid vi kan få til at gå med det. Og hvor mange ture til bl.a. Plantorama det inkluderer :-P.  Og lige så snart vejret arter sig skal vi også have gang i tomater, krydderurter, agurker og hvad vi nu ellers finder på.

Tomatdyrkningen er startet det små. Vi har snydt lidt og købt en indendørs tomatplante “grow and pick in your kitchen” – bare så’en lige for at komme i gang. Vi har tidligere dyrket tomater på terrassen, som du kan læse om her.

Og ellers er det lange gå-ture (over 10 km pr. dag fredag, lørdag og søndag) og rå mængder af superliga fodbold på TV, der har præget vores weekend inden vi gør klar til en kort uge før påskeferien truer.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.