Steffen Brandt og Tina Dickow

Mandag aften  fik Mads og jeg igen hældt på positiv kontoen i form af endnu en kulturel oplevelse; denne gang med en koncert med Steffen Brandt og Tina Dickow i Odense koncerthus på en helt almindelig mandag aften i provinsen – hallelujah.

Brandt & Dickow - lille og stor guitar

Brandt & Dickow – lille og stor guitar

Steffen Brandt, forsanger i et af ynglingsbands’ne TV2, og sanger og sangskriver Tina Dickow er på fælles turné i Danmark og vi var med i Odense Koncerthus  mandag d. 21. marts. Her fortolkede Brandt & Dickow hinandens og egne sange. Kun bevæbnet med hver sin guitar, som så blev udskiftet en del gange undervejs. Koncerten var stort set ud solgt med det samme og det samme blev ekstra koncerten i september. Sådan!

Steffen Brandt & Tina Dickow klæ’r hinanden og de synger godt. Så vi fik masser af gode sangoplevelser med hjem fra koncerthuset. Oplæggene mellem sangene var med et muntert tilsnit. Hvor jeg altid har vist, at Steffen Brandt har ordet i sin magt og et glimt i øjet, så imponerede Tina Dickow mig så absolut mest denne aften. Hun har en fantastisk sangstemme og er ganske lun, skulle jeg hilse at sige. Tina Dickow havde mange rigtig flotte fortolkninger af TV2 hits som f.eks. “Randers station”, “Blod, sved & tårer”, “Fantastiske Toyota”og “Det eneste hun ville var at danse”.

Steffen Brandt & Tina Dickow

Steffen Brandt & Tina Dickow

Modsat koncerten med Anders Blichfeldt for et par uger siden, så var der mindre at tænke over efter denne her koncert. Hvor Blichfeldt fik mig til at tænke over mit liv og at det er vigtigt at lave ting, der gør mig glad, så var mandag aftens koncert mere i afdelingen for gode sangoplevelser.  Og da Steffen Brandt og Tina Dickow sang Leonord Cohen’s “Hallelujah” var jeg helt solgt!

Lidt mislyd

Eneste mislyd til koncerten med Brandt & Dickow var i min optik Steffen Brandts politiske udmeldinger i løbet af koncerten. Jeg ved godt, at han tilhører venstrefløjen og det er en ærlig sag at bekende politisk kulør som offentlig person. Men til gengæld skurer det altså lidt i mine ører, når han lige skulle have sine politiske holdninger klemt ud mellem sidebenene eller rettere ud over scenekanten.

For jeg er ret sikker på, at 99,9% af os publikummer var kommet for at opleve 2 meget dygtige sangere og musikere. Ellers var jeg sgu taget til et politiske møde. Nå, men det ændrer ikke ved at vi havde et par ganske fornøjelige timer i koncerthuset og var nu lidt mere klar til at gå på påskeferie.

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

Og få 17 ideer til en kæreste date. Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig The Harbour Girl Inside Look.

Ved at tilmelde dig The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig The Harbour Girl Inside Look igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...