fbpx

Steffen Brandt og Tina Dickow

Mandag aften  fik Mads og jeg igen hældt på positiv kontoen i form af endnu en kulturel oplevelse; denne gang med en koncert med Steffen Brandt og Tina Dickow i Odense koncerthus på en helt almindelig mandag aften i provinsen – hallelujah.

Brandt & Dickow - lille og stor guitar
Brandt & Dickow – lille og stor guitar

Steffen Brandt, forsanger i et af ynglingsbands’ne TV2, og sanger og sangskriver Tina Dickow er på fælles turné i Danmark og vi var med i Odense Koncerthus  mandag d. 21. marts. Her fortolkede Brandt & Dickow hinandens og egne sange. Kun bevæbnet med hver sin guitar, som så blev udskiftet en del gange undervejs. Koncerten var stort set ud solgt med det samme og det samme blev ekstra koncerten i september. Sådan!

Steffen Brandt & Tina Dickow klæ’r hinanden og de synger godt. Så vi fik masser af gode sangoplevelser med hjem fra koncerthuset. Oplæggene mellem sangene var med et muntert tilsnit. Hvor jeg altid har vist, at Steffen Brandt har ordet i sin magt og et glimt i øjet, så imponerede Tina Dickow mig så absolut mest denne aften. Hun har en fantastisk sangstemme og er ganske lun, skulle jeg hilse at sige. Tina Dickow havde mange rigtig flotte fortolkninger af TV2 hits som f.eks. “Randers station”, “Blod, sved & tårer”, “Fantastiske Toyota”og “Det eneste hun ville var at danse”.

Steffen Brandt & Tina Dickow
Steffen Brandt & Tina Dickow

Modsat koncerten med Anders Blichfeldt for et par uger siden, så var der mindre at tænke over efter denne her koncert. Hvor Blichfeldt fik mig til at tænke over mit liv og at det er vigtigt at lave ting, der gør mig glad, så var mandag aftens koncert mere i afdelingen for gode sangoplevelser.  Og da Steffen Brandt og Tina Dickow sang Leonord Cohen’s “Hallelujah” var jeg helt solgt!

Lidt mislyd

Eneste mislyd til koncerten med Brandt & Dickow var i min optik Steffen Brandts politiske udmeldinger i løbet af koncerten. Jeg ved godt, at han tilhører venstrefløjen og det er en ærlig sag at bekende politisk kulør som offentlig person. Men til gengæld skurer det altså lidt i mine ører, når han lige skulle have sine politiske holdninger klemt ud mellem sidebenene eller rettere ud over scenekanten.

For jeg er ret sikker på, at 99,9% af os publikummer var kommet for at opleve 2 meget dygtige sangere og musikere. Ellers var jeg sgu taget til et politiske møde. Nå, men det ændrer ikke ved at vi havde et par ganske fornøjelige timer i koncerthuset og var nu lidt mere klar til at gå på påskeferie.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.