fbpx

Tomatdyrkning på terrassen

Tomatdyrkning på terrassen er en af vores ynglings sommeraktiviteter. Først på sommeren havde vi indkøbt et par små tomater planter til vores terrasse sammen med både blomster og krydderureter. Derudover havde vi fået et par velvoksne planter af min fars veninde, Birgit. Men, men, men med den sommer eller mangel på samme var der nu en del grønne tomater på vores 4 tomatplanter, da sommeren gik på hæld. Så vores tomatdyrkning lod lidt tilbage at ønske.

Heldigvis klagede vi vores nød til Birgit inden vi gjorde alvor af at “vinterklargøre” vores terrasse. Nu skal det siges, at vores terrasse er omkring 6 m2, så den såkaldte vinterklargørings proces er forholdvis nem at overskue 🙂

Tomater i vindueskarmen

Nå men vi inden vi nåede at smide tomatplanterne med de grønne tomater ud, valgte vi at følge Birgits råd. Vi plukkede de grønne tomater. De grønne tomater blev så lagt til modning på en tallerken i vindueskarmen. Og sørme så om ikke naturen går sin gang og vores før så grønne tomater nu bliver stille og roligt bliver røde, som du kan se af billederne herunder. Billederne er taget over en periode på ca 10 dage.

Så nu er tomater igen streget på indkøbslisten. Og her i nr 20 står den på hjemmedyrkede tomater lidt endnu inden vi igen må ty til at købe vores tomater i supermarkedet.

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.