Tomatdyrkning på terrassen

Tomatdyrkning på terrassen er en af vores ynglings sommeraktiviteter. Først på sommeren havde vi indkøbt et par små tomater planter til vores terrasse sammen med både blomster og krydderureter. Derudover havde vi fået et par velvoksne planter af min fars veninde, Birgit. Men, men, men med den sommer eller mangel på samme var der nu en del grønne tomater på vores 4 tomatplanter, da sommeren gik på hæld. Så vores tomatdyrkning lod lidt tilbage at ønske.

Heldigvis klagede vi vores nød til Birgit inden vi gjorde alvor af at “vinterklargøre” vores terrasse. Nu skal det siges, at vores terrasse er omkring 6 m2, så den såkaldte vinterklargørings proces er forholdvis nem at overskue 🙂

Tomater i vindueskarmen

Nå men vi inden vi nåede at smide tomatplanterne med de grønne tomater ud, valgte vi at følge Birgits råd. Vi plukkede de grønne tomater. De grønne tomater blev så lagt til modning på en tallerken i vindueskarmen. Og sørme så om ikke naturen går sin gang og vores før så grønne tomater nu bliver stille og roligt bliver røde, som du kan se af billederne herunder. Billederne er taget over en periode på ca 10 dage.

Så nu er tomater igen streget på indkøbslisten. Og her i nr 20 står den på hjemmedyrkede tomater lidt endnu inden vi igen må ty til at købe vores tomater i supermarkedet.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 17 idéer til en kærestedate

Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...