9 ting jeg aldrig bli’r god til

Fordelen ved at runde de 50 år, er at jeg er blevet meget mere bevidst om hvad jeg er god til og hvad jeg ikke er god til. Med den bevidsthed følger også, at jeg gerne vil indrømme det og rent faktisk efterhånden er ret ligeglad med hvad andre mener om det. Herunder følger 9 ting jeg aldrig bli’r god til.

 • at fløjte; trust me jeg har forsøgt, men det bliver kun sådan lidt mærkelig lyd ud ad munden
 • at sove i telt; den fatale mangel på komfort behager ikke luksusdyret her
 • at høre på brok for længe ad gangen; klap i eller gør noget ved det tak! Og husk der er et lille ord, der hedder ‘PYT’, som vi alle sammen bør blive bedre til at bruge. Det kan du læse mere om her
Vi har en pyt knap herhjemme som vi øver os i at bruge
Vi har en pyt knap herhjemme som vi øver os i at bruge
 • at knipse med fingrene
 • at stå på ski. Jeg har prøvet flere år og jeg er simpelthen alt for meget i hovedet og har brug for en psykolog i stedet for en skilærer, som jeg plejer at sige
 • at strikke, selvom det siges at være ret så mindfuldt og er ved at blive moderne igen
 • at spille brætspil; jeg gider ikke som i det gider jeg virkelig ikke. Det er kun mens vores nevøer og niecer er/har været små, at jeg har kæmpet mig igennem adskillige ludo og vende-spil med dem for at være den gode faster og moster. Trivial Pursuit er ok, men ellers bliver det et nej tak herfra!

Ingen pinde og ingen blanding

 • at blande mad sammen. Min mad skal helst ligge adskilt på tallerkenen – ja ja jeg er helt med på at vi har gang i lidt OCD her. Ældsteniecen er dog på mit hold og moster Louise er stolt
 • at spise med pinde; jeg kan godt li’ sushi og Kina mad, men det foregår altså med kniv og gaffel. Og ligesom med strikkepindene er det formentlig et eller andet med min fin motorik, mine fingre og tynde pinde. Beklager!
11 ting jeg aldrig bli'r god til og en af dem er at spise med pinde
11 ting jeg aldrig bli’r god til og en af dem er at spise med pinde

Har du nogle ting, der er absoulut no go for dig?

Er du ikke så god til at passe på dig selv og sige ‘pyt’, så du kan du læse nogle gode råd her i et af mine tidligere indlæg.

Og er du til lister, så kan du læse 9 sjove facts om mig her.

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få min guide 'Sådan kommer du i gang med at dyrke dit eget avocado træ'.

Du får også tips og inspiration til hvordan jeg håndterer tankemylder og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...

10 Responses

 1. Jeg bliver aldrig god til at køre bag en bil med skiltet “Baby onboard”… Som om jeg kører anderledes af den grund….

  /Annette

  • Louis siger:

   Hej Annette
   Ja, det burde jo egentlig ikke betyde noget med det ?skilt, men måske vi tænker vi skal være ekstra forsigtige ?

   God søndag til dig??‍♀️

   Bedste hilsner
   Louise

 2. Sophie siger:

  Jeg er mega dårlig til at være 100% nærværende i en samtale, selvom det folk fortæller, interesserer mig. Beundrer virkelig dem der kan få en til at føle, at man har deres udelte opmærksomhed.

  Jeg er dårlig til pessimisme og sortsyn

  Jeg lærer aldrig at hækle, sy eller strikke

  Jeg er ikke 100% den mor jeg gerne ville være

  • Louise siger:

   Tak for dine input Sophie?

   Vi har heldigvis alle nogle ting vi er godt til og nogle vi er knap så gode til✨ Jeg er heller ikke go’ til pessimisme og sortsyn. Jeg har en grundoptimisme indbygget, så får mig igennem mangt og meget, når livet driller lidt.

   Bedømt fra sidelinjen virker du (og Lisette) som en super sej mor (mødre) der rummer jeres børn. Og skønt at du og Isabella har jeres årlige ski-tur, bare jer 2?

   Bedste hilsner
   Louise

 3. Lise siger:

  At parallel parker min bil – det kommer formodentlig aldrig til at lykkes for mig ?. Men pyt ??

  • Louise siger:

   Lige præcis – parallel parkering må jeg huske på næste ‘det bli’r jeg aldrig god til’ liste?️
   God weekend til dig Lise✨?
   Kh
   Louise

 4. Lene siger:

  Genial liste:-) Det er det gode ved at blive ældre: At man tør stå ved, at man ikke behøver være god til alt – og at man gerne må sige nej;-)
  PS: Ludo er altså også et l.rtespil!

  • Louise siger:

   Hej Lene
   Ha, ha, jeg har også kæmpet mig igennem adskillige ludo spil mens vores søde nevøer og niecer var i den ludo spillende alder♟?
   Rigtig god weekend til dig?✨
   Kh
   Louise

 5. Hihi, kan sagtens følge dig udi pyt, teltliggeri og strikkepinde. Til gengæld er jeg mester i spisepinde og ski. Vi behøver ikke være gode til alt, men bare være gode mennesker.

  /Janet

  • Louise siger:

   Hej Janet
   Det er nemlig rigtigt – det at være gode mennesker er det vigtigste??
   Og så må jeg gi’ det et skud til med de der sushi pinde??
   God weekend?
   Bedste hilsner
   Louise