Græsenke

De sidste par dage har jeg leget græsenke på havnekajen, da ham den søde er på skiferie. Det er helt og aldeles selvvalgt, da jeg ikke er den store ski entusiast. Been there and done that. Jeg plejer at sige, at jeg skal have en psykolog og ikke en skilærer. Jeg er ALT for meget oppe i hovedet. Så efter at jeg havde været med en 5-6 år på ski tog jeg en beslutning. Jeg blev enig med mig selv om, at det var for mange penge og for meget tid at bruge på noget, som jeg i bund og grund ikke bryder mig voldsomt om.

Konceptet blev derefter, at Mads tager på skiferie med den ene af sine brødre. Så nyder jeg nyder græsenkestanden hjemme på havnekajen imens. Det med at det så er billigere at blive hjemme fra skiferie er nu så som så! Selvforkælelse er nemlig en vigtig del af mit vinterferiekoncept. Det kan du også læse lidt mere om i mine februar planer her.

Græsenke og selvforkælelse går hånd i hånd
Græsenke og selvforkælelse går hånd i hånd

Til gengæld kan Mads for min skyld tage på alle de skiferier han har lyst til. Han skal ikke spørge om lov. Jeg skal egentlig bare vide hvornår jeg er på egen kost, he he! Og jeg ved at jeg altid får en glad kæreste hjem. Og han kommer hjem til en glad kæreste. What’s not to like? Og så tror jeg generelt bare på, at der er sundt i et parforhold at lave noget hver for sig.

Mine græsenkedage er gået med

-at rydde op i sko, tøj, diverse papirer, blade, skuffer og skabe. Det kan måske godt lyde en anelse kedeligt. Men den første dag jeg er alene hjemme er jeg altid lidt rastløs og så er jeg så praktisk, at det omsætter jeg da til noget oprydningsarbejde. Efter dag 1 falder der som regel lidt ro over damen her!

-at lave en ebog med mine tips til Hamburg. Når den er helt færdig så er det meningen, at den skal være min freebie, som du modtager, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

-at lave mad. Det er faktisk lykkedes mig at lave aftensmad alle dage på nær en, hvor Chicago Burger fik lov at sørge for maden. Ja, det er altså Mads, der normalt er chefkok på havnekajen 🙂

-at shoppe; en af mine yndlingsbeskæftigelser når ham den søde er på ski. Der er indkøbt nye og ret så lækre håndklæder – og et par Julie Sandlau øreringe for et gavekort jeg havde.

Nye håndklæder og de er så bløde
Nye håndklæder og de er så bløde

-sætte wallstickers op i vores badeværelse. Der kommer snart et indlæg om min opdatering af vores badeværelse, så stay tuned.

-onsdag formiddag bød en på Deluxe ansigtsbehandling/vinterbehandling hos Beauty And Style, som er en kosmetolog skole i Odense. Jeg blev behandlet af en søde ung pige, Camilla, der var startet på sin uddannelse som kosmetolog for 3 mdr. siden. Det kunne jeg nu ikke mærke og jeg var absolut i gode hænder og nød alt fra ryg- og ansigtsmassagen til den dybderensende ansigtsbehandling. Super lækker oplevelse og som du kan se af billedet var jeg lidt groggy efter en times total afslapning 🙂

Lidt groggy efter en times kombineret ansigtsbehandling og massage
Lidt groggy efter en times kombineret ansigtsbehandling og massage

Torsdag kalder arbejdet igen – og jeg er ikke typen, der er ked af at skulle tilbage på arbejde efter endt ferie. Men det hænger jo nok i høj grad sammen med mine søde kolleger. Og så kan ham den søde få lov at slappe af og passe havnekajen alene torsdag og fredag inden weekenden truer.

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få min guide 'Sådan kommer du i gang med at dyrke dit eget avocado træ'.

Du får også tips og inspiration til hvordan jeg håndterer tankemylder og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...

8 Responses

 1. Dejlig uge du har haft. Jeg mener også at ved at have lidt tid fra hinanden og gøre hvad man godt kan lide giver én et bedre liv sammen.
  /Annette

  • Louise siger:

   Hej Annette
   Ja, helt enig – solo dame og mandetid er rigtig vigtig, som du jo også selv for nylig har oplevet??
   God weekend??‍♀️
   Kh
   Louise

 2. Hvor ser du skøn groggy ud på den fuldstændig afslappede måde. Skønt at høre om dine græsenkedage. Så vigtigt at gøre noget hver for sig også ?. Kh Kristina ?

  • Louise siger:

   Hej Kristina
   Mange tak og synes også det er vigtigt at vi også viser billeder, der ikke altid er helt perfekte??

   Ja, den der mig-tid ka’ virkeligt noget?? God dag til dig?✨

   Kh
   Louise

 3. Herhjemme skal man heller ikke spørge – vi laver tusinde ting hver for sig, og vi ved sgu ikke engang altid helt hvor den anden er, i løbet af ugen ?

  Lyder hyggeligt med noget solodametid derhjemme ?

  • Louise siger:

   Hejsa
   Ja det der solodametid (fedt udtryk i øvrigt??) det kan noget✨ Og det er Mads og jeg heldigvis som jer go’e til??

   God aften?

   Kh
   Louise

 4. Hihi – Ja du ser lidt groggy ud, men når det er på den gode måde, så er det en skøn tilstand. Jeg er græsenke sådan ca. det halve af året. Og genkender derfor selvforkælelse og shopping + Take Away. Det praktiserer jeg i stor stil, når jeg er solo. Oprydning derimod, det er kun på programmet, når min den søde er hjemme.

  Græsenke hilsner fra Janet

  • Louise siger:

   Kære Janet
   Havde nok en mistanke om at du er ekspert ud i græsenke livet ✨ og lyder også til at du er god til at få det bedste ud af det??

   God aften til dig??‍♀️

   Bedste hilsner
   Louise