fbpx

9 sjove facts om mig #2

Det er blevet tid til endnu en omgang ‘9 sjove facts om mig’. Faktisk synes jeg det er meget sjovt at kigge lidt på mig selv udefra og så prøve at spotte nogle af mine mange små særheder. Og hvad med dig? Har du nogle sjove facts om dig selv, så skriv dem endelig i kommentarfeltet nederst i indlægget.

jeg hader blod og når jeg skal have taget blodprøve ved lægen og sygeplejersken forklarer hvad hun gør, så tænker jeg faktisk kun over hvilken side jeg skal vælte til, hvis jeg besvimer. Det er dog lykkedes mig endnu ikke at besvime og ramme gulvet. Men vild med det bliver jeg nu aldrig.

blødkogte æg, hvor det gule fra blommen løber er ikke lige noget for mig. Men jeg øver mig i at spise næsten hårdkogte æg, hvor blommen lige er lidt fugtig i midten. Skal vi sige at det går fremad 😉

de første grå hår er begyndt at indfinde sig; men det har jeg det faktisk ok med. That’s life og med alderen kommer visdommen – eller noget (?) trøster jeg mig med 🙂 Og tænker jeg også forbliver ret cool omkring det i takt med at der dukker flere og flere grå hår op. Hvad med dig?

De første grå hår er begyndt at melde sig
De første grå hår er begyndt at melde sig

da jeg arbejdede på Gul&Gratis i Middelfart for en del år siden havde jeg en sød kollega M. Og vi lignede hinanden forholdsvist meget. Så mange troede rent faktisk at vi var søstre. Det sjove var så, at selvom jeg er/var ældst, så var der mange, der troede at jeg var den yngste – til meget stor irritation for M og til stor morskab for undertegnede

jeg er meget sart, når det kommer til at acceptere støj, når jeg skal sove. Måske på grund af min tinnitus?

mine gendyrkede avocado planter kommer i bad hver søndag. Vi har en ind i mellem meget lav luftfugtighed i vores lejlighed, så det bekommer planterne vel at blive overbruset en gang om ugen. I hvert fald har mine gendyrkede fået færre brune blade efter jeg er begyndt at give dem deres ugentlige bad. Er du nysgerrig på hvordan du gendyrker avocado, har jeg beskrevet det i indlægget ‘Nyt avocado projekt‘.

Kan du gribe noget med tæerne?

jeg er vild med New Balance sneakers – jeg skal ikke afsløre antallet her, men jeg har pænt mange. Tror jeg nærmer mig en ’Imelda Marcos’. For de yngre læsere kan jeg oplyse, at Imelda Marcos var en filipinsk præsidentfrue, der havde ry for at have sindsygt mange sko. Vi snakker noget 3.000 par agtigt!

Jeg er New Balance sneakers fan
Jeg er New Balance sneakers fan

jeg er vild med special agent Jack Malone fra ‘Forsvundet Sporløs’ (Without a trace). Politimand, der finder forsvundne personer i New York, men som ikke altid arbejder heeeelt efter bogen. Til gengæld finder han de forsvundne personer…….og ja jeg ved godt det er film, men jeg tror der findes Jack Malone’r i virkelighedens politi verden.

nogle af de andre på mit yoga hold er ret habile til f.eks. at samle en serviet op med tæerne, men jeg kan ikke gribe noget som helst med mine tæer; som i absolut intet!

Du kan læse 9 andre sjove facts om mig i et tidligere indlæg her. Er du til sjove facts?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

6 Comments

 1. 15/11/2019 / 09:48

  Hihi Jeg er ofte pinlig og kvajer mig ustandselig.
  Ifølge andre er jeg en småskør starut, synes selv jeg er helt normal.
  Kan kun se med det ene øje, der til gengæld ser bakterier allevegne. Har derfor altid sprit, ikke sprut, med mig.
  Og en hel masse andet??
  God weekend

  • Louise
   Forfatter
   15/11/2019 / 10:59

   Hej Janet
   Tak for dine kommentarer; jeg synes nu bare du er skøn?? og er vild med dine finurligheder?
   Rigtig god weekend til dig??‍♀️
   Knuz
   Louise

 2. 15/11/2019 / 08:06

  Sikke et fint indlæg – jeg elsker den slags med finurligheder, hvor man lærer et menneske bedre at kende. Det med blodprøver forstår jeg virkelig godt – jeg har rent faktisk prøvet at besvime så jeg faldt lige i skødet på en sygeplejerske mens hun tog blodprøve. Havde så godt nok også fastet forinden, så det var nok ikke kun det med blodet, der var skyld i det. Men siden har jeg altid bedt om at få lov at ligge ned, når jeg skal have taget blod, og jeg lukker øjnene fra start til slut – jeg vil SLET ikke se nålen.

  Uha, af sjove facts om mig… måske den, at jeg engang tog til Polen i to måneder og underviste i engelsk. Ved ikke om det er sjovt-sjovt, men de fleste der møder mig ville nok aldrig have forestillet sig at jeg kunne få den ide.

  Derudover tror jeg mange der møder mig, bliver overrasket over at høre, at jeg (som ellers er generet og stille) har stået og sunget til julefrokost koncert foran hele det store firma. Jeg sang All I Want For Christmas Is You, og selv om min stemme knækkede flere gange og tårerne pressede på, så lykkedes det mig at gennemfør sangen. Det var dengang hvor man kunne se Stjerne for en aften om fredagen på DR, hvor Etta Cameron var en meget populær dommer. Hun var inviteret med til vores julefrokostkoncert, hvor hun selv optrådte og skulle give stjerner, og hun gav mig ‘kæmpe-dobbelt-fem’. Jeg var ikke til at skyde igennem derefter 🙂

  • Louise
   Forfatter
   15/11/2019 / 09:43

   Mange tak Elisabeth??
   Ej det er da super sejt at du fik dig kæmpet igennem ‘All I want for Christmas’ ?
   Og sjovt hvordan vi alle har nogle skjulte talenter og skægge oplevelser, som andre ikke nødvendigvis lige ville forvente af os?
   God weekend til dig??‍♀️
   Knuz
   Louise

 3. 14/11/2019 / 19:41

  Kaffe… kaffe er noget af det bedste jeg ved. Jeg kunne drikke kaffe til alt og ikke mindst markant flere end de 4 kopper jeg drikker om dagen. Jeg har endda en post på mit budget der hedder kaffe…
  /Annette

  • Louise
   Forfatter
   14/11/2019 / 19:54

   Ja, helt enig – kaffe er godt. Det er ikke det første jeg kyler i hovedet om morgenen. Men når jeg er mødt ind på arbejde, er jeg en flittig gæst ved kaffemaskinen☕️
   Til gengæld er du den første jeg har hørt om der har en kaffepost på budgettet??
   Respekt Annette??
   God weekend når du kommer så langt??‍♀️
   Knuz
   Louise