fbpx

Marts planer 2020

Foråret skulle være på vej, for kalender siger marts. Men det er kalenderen og vejrguderne så ikke helt enige om. Hmmm! Men anyway, det er blevet tid til at få lidt styr på mine marts planer 2020. Heldigvis er marts kalenderen ikke så fyldt. Både Mads og jeg trænger faktisk også til en periode, hvor der ikke sker så meget. Så underholdningsministeren her har lovet ham den søde ikke at være alt for hitte-på-som 😉

Mine marts planer byder på

 • Anders Blichfeldt solo show ‘Alene på scenen..’ i Svendborg, hvor yndlingssangeren tager os med på en livsrejse – både den musikalske og den personlige rejse. Selvfølgelig tilsat masser af godt musik. Og hvis du som jeg er Blichfeldt fan, så skynd dig at købe billetter til et af hans Christmas Gospel shows i december (f.eks. Odeon i Odense 11/12). Jeg advarer: du bli’r i godt humør af det 🙂
Christmas Gospel i Odeon i Odense
Christmas Gospel i Odeon i Odense
 • generalforsamling i vores ejerforening. Ham den søde sidder i bestyrelsen, så ham skal jeg da bakke op
 • at få genoptaget mine dinner dates med skønne E. Vi har begge haft travlt de sidste par måneder, hun er flyttet etc. Sådan er det bare en gang i mellem, men jeg glæder mig til at se hende igen.
 • mandagsyoga hos Sct Hanserne på Sct Hans skole. Nu med ny underviser Iben, der har afløst min klangmassage helt Marianne. Marianne er ved at få gang i sin klangforretning og prioriterer naturligvis den. Øvelserne er stadig mindfulde og rolige, men absolut hårde nok. Jeg ku’ i hvert fald mærke mine baglår, røv og mavemuskler om tirsdagen
Mindful yoga med Sct Hanserne
Mindful yoga med Sct Hanserne

Er du til messebesøg?

 • marts byder nok også på et par messebesøg i form af Bolig & Livsstilsmessen i MarienlystCentret og Automessen i DGI Huset (den ene af os nok lidt mere entusiastisk for Automessen end den anden – gæt selv hvem 🙂 ) Men ind i mellem synes jeg det er meget hyggeligt at gå rundt på forskellige messer og blive inspireret. Og så giver besøgene mig også anledning til at hilse på et par af mine sælgende kolleger, der er ude på de respektive messer for at sælge abonnementer for verdensfirmaet.
 • dinner date med et par af vores bedste venner, som anduver havnekajen i den kommende uge. Mads har køkkentjansen, så det skal nok blive godt – og selskabet er jo i top.
 • i biffen og se næste biografklub Danmark flm ‘Bombshell – opgørets time‘. Jeg har set en trailer til filmen og tænker det lover meget godt. Vi har hængt lidt i bremsen på de sidste film, men nu er vi back on the track. Som du måske så i en af mine stories fra sidste weekend, så var vi inde og se ‘En helt almindelig familie‘. Jeg kan kun anbefale dig at se den, for den er sød, sjov, ærlig og meget rørende. Og Mikkel Boe Følgsgaard spiller helt fantastisk som Thomas/Agnethe!

Har du nogle spændende projekter på programmet her i marts måned?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

4 Comments

 1. 01/03/2020 / 20:32

  Det lyder til du får en god første forårsmåned.
  Her står den på ny båd, forhåbentligt lidt havenusseri, venindemiddage, bio og en del græsenketid as usual.
  Bloggen skal også passes, ligesom jeg har travlt med boglæseri i bogklubben.
  Dejligt med aftaler og gang i den.

  Mange hilsner fra Janet

  • Louise
   Forfatter
   02/03/2020 / 09:04

   Hej Janet

   Lyder til du har en skøn marts i vente?? Og spændende med jeres nye båd? måske du opdaterer os i et blogindlæg i løbet af foråret??‍?

   God mandag☀️

   Bedste hilsner
   Louise

 2. Lene
  01/03/2020 / 17:27

  Jeg skal næsten ingenting i marts, og det glæder jeg mig uendeligt meget til:-)
  Jeg sender gemalen på fodboldtur til Berlin sidst på måneden, så der skal jeg sidde med benene oppe hele weekenden;-)

  • Louise
   Forfatter
   01/03/2020 / 18:46

   Hej Lene

   Tak for din kommentar – og ja uanset hvor glade vi er for vores mænner, så er det altså skønt med lidt alene-tid i ny og næ??

   Og sådan en weekend med fuld fokus på mig tid lyder ikke dårligt? mens ham din den søde hygger sig med ⚽️

   Bedste hilsner
   Louise