fbpx

Woop woop – lidt ananas i egen juice og august planer

Sidst i juni fik jeg en mail fra en af mine gamle kolleger, Maja, fra redaktionen på Fyens Stiftstidende. Hun ville høre om jeg havde lyst til at medvirke i en artikel, der skulle bringes på navnesiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis.

I mailen stod bl.a.

’Jeg synes nemlig, det ser ud til, at der gemmer sig en interessant i historie i den måde, du har skabt en ny karrierevej i tiden efter din exit fra Banegårdspladsen’

Efter en halv dags overvejelse takkede jeg ja til Maja, fordi jeg håber, at min historie måske kan inspirere andre, der bliver fyret, til at der er et liv bagefter.

Så Maja og jeg aftalte at tage en snak i telefonen og så kunne vi jo se om hun stadig synes der var en historie gemt i mig 😉

billede af avisartikel
Woop woop og lidt ananas i egen juice

På print

Det syntes hun heldigvis, så onsdag d. 20. juli kom min historie på print i en god gammeldags avis-artikel.

Desværre var artiklen bag ’lås og slå’, så det kun var abonnenter, der kunne læse den digitalt. Men jeg trøstede mig med at det er det gode læsestof, der gemmer sig bag avisernes såkaldte betalingsmure 😉

Men du skal da ikke snydes, så derfor har jeg fået en pdf kopi af artiklen.

Læs artiklen via linket herunder:

https://theharbourgirl.dk/wp-content/uploads/2022/08/woop-woop-og-lidt-ananas-i-egen-juice.pdf

Og jeg må være hudløs ærlig og sige, at i dag er jeg landet det bedste sted. Jeg nyder mit liv på alderbedste vis (og nej det er ikke tilfældigt at jeg skriver ’alderbedste’ med 2 x d)

For min fyring betød at jeg fik en mulighed for at mærke efter og genopfinde mig selv. Mærke efter hvad jeg havde lyst til at have fokus på. Og ikke mindst hvad jeg synes der var og er sjovt.

Og for god ordens skyld skal det siges, at jeg var forberedt på hvad vej det gik. Og jeg må indrømme, at jeg nok var blevet mere overrasket over, hvis jeg ikke var blevet fyret.

Så derfor brugte jeg ikke så lang tid på at ’slikke’ de berømte sår efter den store omvæltning, som en fyring selvfølgelig er. Men der skal der selvfølgelig være plads til at være ked af det, sur, gal og frustreret efterfølgende. For det er også en del af det at komme videre.

Du kan læse mere om det at blive fyret og det at få gang i en senkarriere i 2 af mine tidligere blogindlæg

Langtidsholdbar med udløbsdato

Seniorliv og senkarriere

kopi af artikel
Så kom damen sgu på print i den lokale sprøjte

Nyt SOME netværk

For jeg valgte at gå med en gammel drøm og give influencer drømmen et skud. Både på mine egen profil ’theharbourgirl’ og ved sammen med min influencer partner in crime Vibeke at starte netværket Influenter50Plus.

Med det netværk vil vi gerne være med til at give kvinder 50, 60 og 70 plus et sprog og en plads i debatten og samfundet i det hele taget. For som 50 plus har vi altså stadig meget at byde ind med!

Netværket er for kvinder (og mænd) der gerne vil arbejde seriøst med at udvikle deres profil. Profiler som har noget på hjerte og gerne vil inspirere og være rollemodeller.

Har du en Instagram profil, som du gerne vil udvikle, så følg os endelig på Influenter50Plus på Instagram og smid en besked hvis du er interesseret i at være en del af netværket.

August planer

Mads og jeg har altid holdt ferie i august, da vi ikke har børn. Dels har det været populært hos kolleger med skolesøgende børn. Og dels er der ofte lidt mindre run på feriestederne i august.

Hej august – du byder bl.a. på

  • sommerferie – så blev det vores tur og ingen grund til at have ondt af os, for vi har selv valgt! I skrivende stund har vi dog ikke booket overnatninger endnu. Men vi er 2 personer, så det går nok og planen er at udforske skønne DK
  • aftaler med bla. min zoneterapeut og massør
  • et par meetups aka arbejdsdage med skønne influencer kolleger med sparring, netværk og hygge for fuld skrue
  • hele 3 koncerter med hhv Queen Machine i Den Fynske Landsby, ’Sange fra hjertet’ med diverse kunstnere og Odense Symfoniorkester i Koncerthuset og Promenadekoncert i Kongens Have også med Symfoniorkestret – begge ifm HCA Festivals
  • en 50 års fødselsdag hos en skøn ven(inde)
  • møde med Nykredit; vores favoritbank numero uno
  • forhåbentlig masser af lune sommeraftner på altanen
  • sightseeing tur i det vestjyske
  • cafebesøg og hygge med gode venner

Hvad har du på programmet i august? Er du en glad koncertgænger? Og husker du at dyrke nogle netværk? Giv endelig dit besyv med i kommentarfeltet.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.