fbpx

Tina gik med sin drøm

Reklame/samarbejde

For et par år siden anbefalede en gammel kollega at prøve japansk lifting. Det er en form for afstressende og muskelafspændende ansigtsbehandling kombineret med zoneterapi, akupressur og lymfedrænage i ansigtet. Og efter en søgning på nettet fandt jeg frem til Tina Stuckert, der har firmaet Zone-terapi, med adresse i Skibhuskvarteret tæt på havnehood’et her i Odense.

Jeg har været kunde hos Tina i omkring 2 år og allerede første gang jeg var hos Tina, fandt vi ud af at vi begge gik til yoga hos Sct. Hans’erne i Odense. Tina og jeg deler også historie på den måde, at vi begge har været ramt af stress. Og Tina har lavet et større (job)skifte i sit liv og jeg er i fuld gang med samme øvelse.

behandler i sit lokale
Tina gik med sin drøm og blev selvstændig behandler

Så udover mine japansk lifting behandlinger har vi faktisk haft og har stadig nogle ret gode snakke om at lave skift i livet, livet efter stress, livet som 50 plus og ikke mindst det at få gang i en senkarriere.

Jeg synes, det er megasejt, at Tina turde taget springet og gå selvstændig og har derfor spurgt hende, om ikke hun vil fortælle sin historie som inspiration for os andre.

Tina gik med sin drøm og sprang ud som selvstændig

-Tina, vil du starte med at fortælle læserne hvem du er?
Jeg er en kvinde på 50 år og er selvstændig zoneterapeut på 8. år. Jeg har boet i Odense i 27 år – er gift og vi har en søn på 17 og datter på 20 år. Og så har vi hunden – Topper, som er vores lille efternøler.

hund i kurv
Tinas hund Topper gør os som regel selskab


Jeg elsker min familie, naturen, haven, rejser og vores lille sommerhus på Nordfyn. I min fritid går til yoga, meditation, masser af gåture med hunden, spiller kortspil, læser bøger, ser en god film/serier. Jeg er kreativ med lave smykker, og uroer af sten, muslinger, perler og drivtømmer. Og så indretter jeg vores bolig med smukke og rare ting. Og ikke mindst drikke et glas vin og mad med familien og vennerne.

-Hvilke behandlinger tilbyder du til dine kunder i din klinik?
Jeg tilbyder zoneterapi, øreakupunktur, cupping, Japansk lifting, og er lige begyndt med Gua Sha behandling, virkelig også en skøn behandling til ansigtet.

-Zoneterapi er jo din, skal vi kalde det, senkarriere. Hvad er din oprindelige baggrund?
Min oprindelige uddannelse er dekoratør, som jeg blev udlært i helt tilbage i 1992.
Jeg har arbejdet indenfor butiksudstillinger, kampagner og vinduer, indretning af møbelhuse og butikker.

At gå selvstændig

-Hvordan fik du idéen til at gå selvstændig?
Det hele startede med at jeg blev svært stress-ramt, og var sygemeldt i 10 mdr. I denne periode blev jeg klar over at jeg måtte noget helt andet arbejdsmæssigt. Jeg kunne ikke se mig selv indenfor dekoration verden mere.

Jeg har altid haft en drøm om at skulle arbejde med mennesker eller noget kreativt. Og nu var tiden kommet til at det skulle være med mennesker. Jeg var så heldig at blive pædagogmedhjælper i et børnehus, hvor jeg var 3½ år.

Samtidig tog jeg zoneterapeutuddannelsen på 2½ år. En meget hård tid, både med job, studere og med 2 små børn og ikke mindst en mand, der rejste 80/100 dage om året.

Men det var en utrolig spændende uddannelse, så jeg hold fast og er så glad for jeg tog springet.

-Hvad har været den største udfordring ved at starte som selvstændig?
Den største udfordring har nok været, at man ikke får en lønseddel ind. I mit tilfælde havde jeg sparret godt op til at kunne leve uden ”løn” i noget tid.

Det var meget angst provokeret at se sin opsparing forsvinde, men det er den chance man må tages.

”Jeg tror ikke nogen kan starte selvstændig op uden at det koster penge og tid og til dels tårer”

Så har det været svært, at man er så alene med alle tingene lige fra markedsføring, regnskab, rengøring mv.

Der har det været vigtigt for mig at været med i nogle netværksgrupper – hvor man kan sparre med hinanden.

-Hvor ser du dig selv om 5 eller 10 år?
Uha det er svært at spå om… men jeg tænker jeg stadig er selvstændig zoneterapeut.

Godt helbred, glad, fri og lykkelig 😊

Har du et godt råd eller 2?

-Har du nogle gode råd til andre, der drømmer om at gå selvstændigt?
Mit gode råd er, at du skal huske at gå efter din drøm og spring ud i det.

Der vil være op- og ned-ture – sådan er det bare. Men det er også det, vi bliver stærkere af. Jeg vil ønske at der var flere der turde at gøre noget ved deres drømme, især hvis man ikke trives i deres job.

Min frygt vil være at jeg som 89 årige sad og så tilbage på mit liv, og så vil jeg vil tænkte ØV hvorfor gjorde jeg ikke noget ved mine drømme, og ærgerligt at have brugt hele mit liv på ”træls” job.

Vi er kun selv herre overfor hvilken historie ens liv skal se ud. Og jeg tror personligt, at det er en stor del af at vi bliver syge, hvis vi ikke lytter efter – jeg har selv prøvet det på egen krop og sjæl.

SÅ HUSK DIN HISTORIE = DIT LIV = DIT EGET ANSVAR!

Og som Tina har jeg også været ramt af stress. Du kan læse min historie i indlægget ‘Du kan ikke altid se det‘.

Tak fordi du deler din historie

Tina du gik med din drøm og det er super sejt! Og tusind tak til dig Tina for at dele din historie med os og dermed inspirere os andre til bare at hoppe ud i det og give en drøm eller en ny senkarriere et skud.

Du kan læse mere om Tina og hendes behandlinger på hendes hjemmeside Zone-terapi.

Har du fået lyst til at prøve en omgang japansk lifting eller en af Tinas andre skønne behandlinger, så får du 10% i hele september måned 2022. Book din tid til selvforkælelse her og skriv ’10’ i kommentarfeltet. når du bestiller din tid.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.