fbpx

Fed fed sommer til alle

Sommerferien står for døren og en del af jer rejser ud, mens en anden del af jer har fået smag for Danmark og staycation. For Danmark er jo ganske skønt om sommeren, specielt når vejret arter sig. Og de sidste par års coronaramte somre har gjort, at mange har fået øjnene op for, at vores land også har en masse skønne steder og oplevelser at byde på.

Vores juni har været lidt hård ved os, så’en rent arbejdsmæssigt. Og min juni har også været præget af skrantende helbred primært i form af hosteri. Men nu synes det endelig at gå fremad. Så vi glæder os til en juli måned uden alt for mange planer.

Da Mads og jeg ikke har børn, holder vi også altid (sen) ferie i august og overlader gerne de populære juli uger til de hårdt trængte børnefamilier.

Hvor turen går hen i år, ved vi i skrivende stund faktisk ikke. Det kommer simpelthen an på hvordan corona situationen ser ud. Nu er vi også kun 2 voksne, så det gør det lidt lettere med den lidt laidback ’vi bestiller ikke lang tid på forhånd’ attitude.

Mand og kvinde sidder på altan under parasoller
Vi kommer til at tilbringe en del af vores sommer her på altanen

Nej tak til mundbind

Og jo, vi vil da rigtig gerne ferie MEN vi gider simpelthen ikke overfyldte lufthavne og mundbind i 5, 6 eller 7 timer. No way José, så ferietrængende er vi altså bare ikke. Så den berømte Kreta/Rhodos tur er pt udsat til 2023.

Ej heller gider vi gå rundt med mundbind i en svedig storby. Så bli’r vi altså hellere hjemme er vi heldigvis enige om. Det var da vældig sjovt at prøve den første sommer, but done that, been there and got the t shirt.

Så om vi smutter nogle dage til Tyskland eller bliver hjemme i Danmark og f.eks. snupper en ’tour De Vestkysten’ ved vi som sagt ikke. Men det bliver nok noget i den stil i år. Eller noget helt fjerde. Men sikkert er det, at ferien går til et sted uden mundbind og corona restriktioner.

Heldigvis er Mads og jeg ret enige om hvordan vores ferie skal være; lidt men godt.

Fed fed sommer til alle

I år har jeg valgt at bloggen holder sommerferie og så vender den stærkt tilbage primo august. Jeg tænker også mange af jer, er anderswo engagiert i sommerlandet eller ved en pool de næste 5-6 uger. Men du kan stadig følge med i min og vores sommer på Instagram og Facebook, hvor jeg vil opdatere jævnligt i løbet af sommeren.

Skal du bruge sommeren på at overveje om der skal ske noget nyt i dit (arbejds-) liv, så er der måske lidt inspiration at hente i 2 af mine tidligere blogindlæg ‘Seniorliv og senkarriere‘ og ‘Sådan skruer jeg ned for min stress‘.

Spirende mango sten på bord
Se min lille video til hvordan du kommer i gang med at gendyrke mango

I øvrigt hvis du mangler et sjovt lille sommerprojekt, så prøv at gendyrke en mango sten.

Se min video på hvordan du gør her

Sådan gendyrker du mango

Har du et godt bud på noget vi skal se i Danmark, så smid endelig dit sommerferie ‘must see’ bud som kommentar herunder.

GOD SOMMER

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.