fbpx

Ugen der gik

Ugen der gik bød på besøg af vores nevø og 2 niecer fra Farum i sidste weekend og nogle hulens lange arbejdsdage.

Den sidste weekend i juli havde vi min søsters børn, Josefine, Christoffer og Caroline på sommerferie i 3 dage. Det var første gang yngste prinsessen på 4 var med, men det gik fint. Dels har vi passet hende og hende søskende flere gange og trygheden var der jo også i form af at have både sin storebror og sin storesøster med. Selvom vejret ikke viste sig fra sin bedste side, havde vi et par dejlige dage med ungerne. Formiddagene bød på regnvejr, men så var det frem med både farveblyanter og iPads! Og nix, ingen strikse onkler og mostre her på havnen; ungerne får sgu lov at sidde med iPad ind i mellem 🙂 

Klods Hans i Den Fynske Landsby
Klods Hans i Den Fynske Landsby
Klods Hans i Den Fynske Landsby

Fredag eftermiddag var vi ude i Den Fynske Landsby og se “Klods Hans”. Da vi ikke selv har børn, var det også første gang for at Mads og jeg skulle se HCA festspillet i landsbyen. Udover at der nok var lidt mere sang og dans i stykket end jeg havde forventet, gjorde de unge skuespillere det nu rigtig godt. Og vores 2 yngste feriebørn nød oplevelsen, mens den ældste var med! Men aftalen med ældsteprinsessen var, at hun tog med i Den Fynske Landsby og så var der dømt massage lørdag formiddag som tak.  Hun fik en rygmassage hos Dermalcare og den gik rent ind. Så er ret sikker på, at moster Louise vist har fået skabt en fast tradition med massage på kommende ferie i Odense! Udover at jeg selvfølgelig stadigvæk er stolt over hendes shoppe-gen. Her slægter hun heldigvis stadig sin moster på. Ha, ha 🙂

Indgangen til Odense havnebad
Indgangen til Odense havnebad

Ellers stod den på besøg i havnebadet og på vandgoblerne. Begge dele ligger jo omkring 100 meter fra hvor vi bor. Med vandgoblerne som vinder – specielt når man er 4 og 6 år, er det bare sjovere at løbe rundt på vandgoblerne og aktivere vandsprøjt end det er at “svømme frem og tilbage” i havnebadet.

Havnegopler med vandsprøjt
Havnegopler med vandsprøjt

Og, ja det er helt bevidst, at jeg ikke har lagt billeder på af de unge mennesker i badetøj, men “kun” af indgangen til havnebadet og vandgoplerne 🙂

Men vi nyder hver gang vi har nogen af vores nevøer og niecer på besøg – og selvom de ældste nevøer kommer ikke på sommerferie mere, så holder vi kontakten med dem over bl.a. FB og følger lidt med i deres liv den vej rundt. Og så skal man som faster/moster og onkel huske, at det jo er en tillidssag at være venner på FB!

Projekt “Slå autopiloten fra” vol #2

Men ellers bød ugen som sagt på hulens lange arbejdsdage til os begge og specielt til Mads. Vækkeruret ringer kl. 4.30-4.45 og så lander vi på matriklen 10-12 timer senere. Det er sådan vores juni og juli er blevet og det er der mange gode grunde til.

MEN om en uge er der dømt sommerferie! Derefter er vi begge meget bevidste om at livet er for kort til vores nuværende liv. Fremover er der dømt kortere arbejdsdage og noget mere fokus på livskvalitet og gode oplevelser. Vi skal være bedre til at slå autopiloten fra og mærke efter. Det er det overordnede projekt for 2016, som du kan læse om her.

At leve livet og lave en masse sjove projekter og ting, som vi har lyst til…og som vi ikke gøre ting fordi vi skal. Projekt “Slå autopiloten fra” vol#2 coming up! Følg med her på bloggen……

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

3 Comments

 1. 08/08/2016 / 10:08

  Hvor er det skønt at i kan hygge sådan med jeres ferie børn, lyder som nogle dejlige dage.

  Det lyder som om jeres ferie er ret tiltrængt, håber i nyder den fuldt ud. I har fortjent det.

  Knus <3

  • Louise
   Forfatter
   08/08/2016 / 19:51

   Tak for din hilsen og ja, vi havde nogle rigtig hyggelige dage med vores feriebørn 🙂 Og vi glæder os så meget til ferien. Har du i øvrigt fået prøvet havnebadet?

   • 11/08/2016 / 10:57

    Nope har ikke prøvet det endnu, synes vejret har været lidt trist og jeg har været så træt efter ferien.
    Men jeg håber på der snart kommer noget mere sol, for så skal det prøves.

    Knus <3