fbpx

Projekt slå autopiloten fra

Jeg fylder 50 år lige om lidt.Det har jeg det egentlig helt fint med; jeg glæder mig faktisk lidt til at blive helt voksen og tror det har fået mig til at tænke lidt over hvor jeg er i livet og hvad jeg vil med resten af mit liv. Og her kommer mit projekt slå autopiloten fra ind i billedet.

Det er vist også  lidt oppe i tiden at tage sit liv op til revision. Og mange personer omkring 50 år laver nogle skift i deres liv og fedt at vi gør det, så vi ikke sidder og ærgrer os, når vi bli’r gamle 🙂 

Normalt opererer jeg ikke med nytårsforsætter, men jeg har bestemt, at 2016 skal være mit år; året hvor jeg skal slå autopiloten fra og være mere tro mod mig selv. Året hvor jeg dropper flinkeskolen og melder mig ind i klubben for “sure gamle mænd” 😛  

Jeg er fra naturens side en meget glad og meget positiv person, der har en ret god evne til at se det go’e i de fleste mennesker og situationer. Det er vældig praktisk i ret mange henseender og pænt træls i nogle situationer. Men i år skal være året, hvor jeg bliver endnu bedre til at mærke efter hvad jeg har lyst til. Og ikke hvad andre synes jeg skal og bør.

2016 bliver  også året hvor Mads og jeg sammen sætter os selv – og ikke alle andre – øverst på dagsordenen. Og så må vi øve os i at skuffe andre fremfor at skuffe os selv. Når vi vælger noget til, vælger vi automatisk også noget fra. 

Hektisk december

Vi har altid en monster jul, som egentlig er vældig hyggelig, men ren transport mæssigt er det et fucking mareridt: i år holdt vi juleaften her i Englandsgade for 10 mennesker, 1. juledag kørte vi knap 600 km (tur-retur) for at holde julefrokost med den anden familie for så at køre knap 140 km (tur-retur) 2.  juledag for at være sammen med den del af familien, der var her på matriklen juleaften. Behøver jeg at sige, at vores juleferie først starter, når vi lander i sofaen i Englandsgade 2 juledag om aftenen.

Hele december måned har også været temmelig hektisk og specielt Mads har haft meget lange arbejdsdage, så i dagene mellem jul og nytår var vi fuldstændig smadret og havde svært ved at finde ro. Det gik ret så meget ud over nattesøvnen, men nogen gange skal man helt ud til kanten for at tage en beslutning og den beslutning tog vi så 2.juledag –  nemlig at det her jule set-up, det er simpelthen slut for vores vedkommende: Fremover bliver der max en juledag med hver familie og så holder vi “fri” enten 1. eller 2. juledag. Bum Karla! Så kom vi i gang med at sætte os selv øverst!

Udover at være tro mod mig selv og slå autopiloten fra, så bli’r 2016 også et år med fokus på mere konkrete mål som:

-motion: løbe 2-3 gange om ugen og dyrke yoga på hold én gang om ugen

-at lave yogaøvelser hver morgen inden arbejdet truer

-indførelse af en ugentlig læseaften

-bedre nattesøvn

-at få flere grøntsager ind i vores mad

og sidst men ikke så skal Mads og jeg hælde på positiv-kontoen i rå mængder med masser af gode oplevelser, foredrag, koncerter, ferier og samvær med dejlige mennesker og så måske en enkelt Gin&Tonic! Og der er masser af krydser i kalenderen, da der er bestilt billetter til et hav af oplevelser her i foråret.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.