fbpx

Brombærsnaps in the making

Brombær til snaps
Brombær til snaps

Brombærsnaps in the making blev søndag formiddag til en realitet. Formiddagens gå-tur inkluderede et “besøg” i en flok brombærbuske og så var der ellers gang i plukkeriet. Brombærene skal trække et par måneder, så det var ikke for tidligt at komme i gang med brygning af endnu en julesnaps 🙂 Og vi satser da på endnu en eller 2 smagsvarianter til julefrokosten i december.

Brombærsnaps in the making
Honning til brombærsnapsen
Honning til brombærsnapsen

Brombærene blev skyllet grundigt under vandhanen inden vi (læs: Mads) kom dem ned i en glaskarafel og så fyldes karaflen ellers op med vodka.

Mads har fået bogen “Kryddersnapse og hvad der til hører”. Og her fandt han et tip om, at det kan være en god ide at komme honning i brombærsnaps. Og så er det jo dejligt at have en biavler i vennekredsen, Anette, som fornyligt har leveret et glas honning til os 🙂

Brombær snaps in the making
Brombær snaps in the making

Snapseblandingen skal så stå og trække de næste par måneder og skal i øvrigt stå mørkt. Herefter skal blandingen sies igennem et kaffefilter og evt. spædes op med mere vodka afhængig af hvordan smagen skal være.

Vi har lagt nogle enkelte brombær i fryseren på en bakke, så de fryses enkeltvis. Og så er planen at disse frosne brombær kommes ned i snapsen, når den serveres.

Og i øvrigt et godt råd, når du plukker brombær! Fint nok at lægge dem i en plastikpose og putte dem i en lomme, mens resten af turen gås.

Men tjek lige at posen er tæt og/eller lukningen ikke vender ned ad! Nogen ting lærer man på den hårde måde kan jeg afsløre 😉 Men heldigvis findes der da en vaskemaskine her på matriklen 🙂

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.