Brombærsnaps in the making

Brombær til snaps

Brombær til snaps

Brombærsnaps in the making blev søndag formiddag til en realitet. Formiddagens gå-tur inkluderede et “besøg” i en flok brombærbuske og så var der ellers gang i plukkeriet. Brombærene skal trække et par måneder, så det var ikke for tidligt at komme i gang med brygning af endnu en julesnaps 🙂 Og vi satser da på endnu en eller 2 smagsvarianter til julefrokosten i december.

Brombærsnaps in the making
Honning til brombærsnapsen

Honning til brombærsnapsen

Brombærene blev skyllet grundigt under vandhanen inden vi (læs: Mads) kom dem ned i en glaskarafel og så fyldes karaflen ellers op med vodka.

Mads har fået bogen “Kryddersnapse og hvad der til hører”. Og her fandt han et tip om, at det kan være en god ide at komme honning i brombærsnaps. Og så er det jo dejligt at have en biavler i vennekredsen, Anette, som fornyligt har leveret et glas honning til os 🙂

Brombær snaps in the making

Brombær snaps in the making

Snapseblandingen skal så stå og trække de næste par måneder og skal i øvrigt stå mørkt. Herefter skal blandingen sies igennem et kaffefilter og evt. spædes op med mere vodka afhængig af hvordan smagen skal være.

Vi har lagt nogle enkelte brombær i fryseren på en bakke, så de fryses enkeltvis. Og så er planen at disse frosne brombær kommes ned i snapsen, når den serveres.

Og i øvrigt et godt råd, når du plukker brombær! Fint nok at lægge dem i en plastikpose og putte dem i en lomme, mens resten af turen gås.

Men tjek lige at posen er tæt og/eller lukningen ikke vender ned ad! Nogen ting lærer man på den hårde måde kan jeg afsløre 😉 Men heldigvis findes der da en vaskemaskine her på matriklen 🙂

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få min guide 'Sådan kommer du i gang med at dyrke dit eget avocado træ'.

Du får også tips og inspiration til hvordan jeg håndterer tankemylder og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...