Har du været en tur forbi Odense Glasværk?

Søndagens gode vejr (solskin og 17 grader) indbød til udendørs aktivitet – og i lighed med masser af andre mennesker tog jeg turen rundt på havnen. Og turen gik bla. til Odense Glasværk, der har masser af vidunderlig glaskunst – som du kan se af billederne længere nede i indlægget.

Jeg følger glasværket på bl.a. Facebook og så den anden dag, at der var kommet nye glasdyr. Jeg er total vild med deres små glas pingviner, men nu er dyreflokken udvidet til også at omfatte glas søpapegøjer. Både på Glasværket og her på matriklen?

Ludvig og Andrea

Ludvig og Andrea

Min lille pingvin har nemlig fået sig en makker i form af en søpapegøje. Min nye søpapegøje: Andrea  (tror jeg nok navnet bliver). Prisen for pingviner og søpapegøjer ligger fra 100 kr. og op. Jeg gav f.eks. 130 kr. for søpapegøjen. 

Og jeg har også et godt øje til en vaserne og en af de fine glaskugler med pynt i midten, så nu må vi se om ikke jeg snart skal på handlen igen…….

Har du været en tur forbi Odense Glasværk?

Ellers kan jeg godt anbefale det. Uanset om du er til glaskunst  eller ej, så er glasværket et besøg værd. Er du ikke til glasdyr er Odense Glasværk leveringsdygtig i masser af forskellige og farverrige vaser, fade, drikkeglas, kander og glaskugler med blomster og farvestreger inden i (jeg ved ikke hvad de hedder, men de er ret flotte).

Glaspusterne arbjeder på glaskunst i åbningstiden og de tilstedeværende glaspustere fortæller gerne, hvis du spørger!

Adressen er Havnegade 13, 5000 Odense C. Åbningstiderne er tirsdag til søndag fra kl. 10.00-17.00. Mandag lukket. Og der er ingen undskyldninger for du kan betale både med mobile pay og dankort.

Mads og jeg er også medlem af deres støtteforening “Ællingerne” og det koster 100 kr. om året. Du kan finde kontonummer m.v. på deres hjemmeside via linket herunder.

Du kan se se og læse mere om Odense Glasværk her.

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

 

 

Er du også lidt corona livsstils ramt?

Er du lidt corona ramt?

Er du lidt corona ramt?

Har du forkælet dig selv med lidt ekstra kage den sidste tid, så der lige er kommet et par kilo mere på sidebenene?

Består din morgenmad af 2 hurtige kopper kaffe? Og er det blevet lidt for let at smide dig på sofaen fremfor at finde løbeskoene frem?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 hurtige tips til en sundere livsstil.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...