fbpx

Ugen der gik bød på #37

Ugen der gik bød på #37

-masser af tandpine og 2 tandlæge besøg af henholdsvis 3 og 5 kvarters varighed. Efter et par uger med tiltagende smerte i en tand endte jeg med mandag  at få lavet en plastikfyldning, der erstattede min gamle sølvfyldning. Og da det ikke hjalp fik jeg tanden rodbehandlet tirsdag. Støn! 

Note to myself: ømme tandhalse varer ikke 2-3 uger, så lad være med at hoppe på den en evt. anden gang frk. Møller!

-smertestillende piller i rå mængder; jvf. ovenstående punkt

-2. mandag i træk hvor jeg måtte droppe at deltage i  mit yoga hold fra kl 15-16.30 hos Nordisk Yoga. Øv, men den der tand drillede altså ret meget, men jeg er klar igen på mandag!

-yoga øvelser om aftenen. Jeg prøver at få lavet nogle få  yoga øvelser, der får mig til at falde til ro (det er primært øvelserne katten, koen, sommerfuglen, støttet bro og benene op ad væggen jeg sværger til)

-11. september. Eller Nine Eleven. Og det er lig med lys i vinduerne hjemme hos mig – lige som d. 4. maj. For mig er det vigtigt at markere og mindes angrebet på World Trade Center og de ca 3.000 mennesker, der døde som følge af angrebet

Ugen der gik #37 bød på lys i vinduet 11. september
Ugen der gik #37 bød på lys i vinduet 11. september

-travl uge på jobbet, men også en uge hvor jeg fik sparket røv og løst en hel del opgaver. Og så er det også værd at bemærke at vi syndede lidt på vores kontorer og spiste Wendorff  træstammer 2 gange i løbet af ugen.

Tips: Bor du i Odense, så prøv en træstamme fra Wendorff; den er lidt dyr men uforskammet god 😉 Og nej det får jeg ikke penge for at skrive!

-man kan sagtens spise den i 1980’erne så populære lørdagskylling om fredagen

-en meget smuk solopgang onsdag morgen og kort tid efter jeg tog billederne herunder satte heldagsregnen så ind. Slet ikke til at forstå at så smuk en morgen endte i regn og blæst.

Ugen der gik #37 bød på denne solopgang
Ugen der gik #37 bød på denne solopgang
En regnfuld onsdag startede smukt
En regnfuld onsdag startede smukt

Go’ weekend!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 16/09/2017 / 19:33

  Nu har jeg lyst til træstammer.. ha ha..
  ar aldrig smagt kage fra wendorff…:P

  Håber du har en lækker weekend..

  Knus Jeanette <3

  • Louise
   Forfatter
   17/09/2017 / 11:22

   Jo tak – har lige været ude at løbe en lille tur i det fine vejr.
   Go’ søndag til dig & Søren??
   Kh
   Louise