Ugen der gik bød på #37

Ugen der gik bød på #37

-masser af tandpine og 2 tandlæge besøg af henholdsvis 3 og 5 kvarters varighed. Efter et par uger med tiltagende smerte i en tand endte jeg med mandag  at få lavet en plastikfyldning, der erstattede min gamle sølvfyldning. Og da det ikke hjalp fik jeg tanden rodbehandlet tirsdag. Støn! 

Note to myself: ømme tandhalse varer ikke 2-3 uger, så lad være med at hoppe på den en evt. anden gang frk. Møller!

-smertestillende piller i rå mængder; jvf. ovenstående punkt

-2. mandag i træk hvor jeg måtte droppe at deltage i  mit yoga hold fra kl 15-16.30 hos Nordisk Yoga. Øv, men den der tand drillede altså ret meget, men jeg er klar igen på mandag!

-yoga øvelser om aftenen. Jeg prøver at få lavet nogle få  yoga øvelser, der får mig til at falde til ro (det er primært øvelserne katten, koen, sommerfuglen, støttet bro og benene op ad væggen jeg sværger til)

-11. september. Eller Nine Eleven. Og det er lig med lys i vinduerne hjemme hos mig – lige som d. 4. maj. For mig er det vigtigt at markere og mindes angrebet på World Trade Center og de ca 3.000 mennesker, der døde som følge af angrebet

Ugen der gik #37 bød på lys i vinduet 11. september

Ugen der gik #37 bød på lys i vinduet 11. september

-travl uge på jobbet, men også en uge hvor jeg fik sparket røv og løst en hel del opgaver. Og så er det også værd at bemærke at vi syndede lidt på vores kontorer og spiste Wendorff  træstammer 2 gange i løbet af ugen.

Tips: Bor du i Odense, så prøv en træstamme fra Wendorff; den er lidt dyr men uforskammet god 😉 Og nej det får jeg ikke penge for at skrive!

-man kan sagtens spise den i 1980’erne så populære lørdagskylling om fredagen

-en meget smuk solopgang onsdag morgen og kort tid efter jeg tog billederne herunder satte heldagsregnen så ind. Slet ikke til at forstå at så smuk en morgen endte i regn og blæst.

Ugen der gik #37 bød på denne solopgang

Ugen der gik #37 bød på denne solopgang

En regnfuld onsdag startede smukt

En regnfuld onsdag startede smukt

Go’ weekend!

Mangler du inspiration til din næste kærestedate?

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine 17 ideer til en kæreste date på en printbar pdf.

Hverdage er der flest af - og derfor må hverdagene meget gerne indeholde små kæreste dates og masser af hverdagsglimmer.

Mit mål er at inspirere dig, uanset om du er 35 eller 50, til et liv, hvor der er plads til både løbesko, gode oplevelser, G&T og masser af livsglæde.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...

2 Responses

 1. Nu har jeg lyst til træstammer.. ha ha..
  ar aldrig smagt kage fra wendorff…:P

  Håber du har en lækker weekend..

  Knus Jeanette <3

  • Louise siger:

   Jo tak – har lige været ude at løbe en lille tur i det fine vejr.
   Go’ søndag til dig & Søren??
   Kh
   Louise