fbpx

En lørdag med cross, pizza og en flot solnedgang

Lørdag var Mads og jeg en tur i Svendborg for at se motocross. Jeps motocross 😉 Forklaringen var at mellemste nevøen fra det nordjyske kørte med i DM i B MX2 klassen. Så da Andreas i sidste weekend skrev til mig på FB for at høre om vi kom til Svendborg for at se ham køre cross, var der da kun et svar på det spørgsmål 🙂

Vi ramte Bodøvej 20A lørdag omkring kl. 10.40. Vi fik forholdsvis let lokaliseret Andreas og hans cross kammerat Jacob i infernoet af vans, telte, campingvogne og cross maskiner.

Jacobs van
Jacobs van

Så de næste par timer stod på klargøring af crossmaskiner, snak og cross kørsel. Og vejret var heldigvis godt, 19-20 grader og lidt skiftende solskin og overskyet hele eftermiddagen.

Et heat varer 20 minutter og kørerne kommer den 1.5 km lange bane rundt 12-14 gange på de 20 minutter. Det er unge mennesker i ret god form, der kan klare det skal jeg hilse og sige.

Vi voksne kan lære noget af cross kørerne

Der skal en vis portion mod til, når de unge mennesker flyver flere meter hen over en bakketop. Og der var sgu også et par piger blandt cross kørerne. Jeg var imponeret over dem alle. Godt jeg skulle nøjes med tilskuer- og heppetjansen.

Andreas
Andreas

Mads og jeg kørte en tur til Svendborg, hvor vi spiste frokost udenfor på Cafe Arthur i gågaden. Derefter tog vi tilbage til cross banen igen for at se Andreas køre sit 2. heat.

Andreas klarede sig rigtig fint og beholdt sin samlede 3. plads i DM. Det betyder, at han rykker i A klassen til næste år. Så det var en stolt onkel og faster, der satte kursen mod Odense ved 16.25 tiden. Og tak til Andreas, Jacob og alle de andre søde unge cross mennesker vi mødte i Svendborg for nogle hyggelige timer lørdag eftermiddag.

I øvrigt dejligt at opleve alle de søde unge mennesker, der  måske nok er konkurrenter på cross banen, men som snakker sammen på kryds og tværs udenfor banen. Og som også kan finde ud af lige at snakke om det, hvis nogen af dem har været lidt for tæt på hinanden på banen. Det er der mange af os voksne, der kan lære noget af!!!

Andreas
Andreas
Lørdag aften på terrassen

Aftensmaden var der ikke lige nogen af os, der orkede at gå i gang med da vi kom hjem. Så vi blev enige om at gå op til Storms Pakhus for at finde noget aftensmad der til at tage med hjem.

Valget blev en kartoffelpizza fra Pizza Pizza, men de var løbet tør for pizza take away bakker 🙁  Nå, men i stedet for at gå i Facebook shitstorm mood, gik vi i løsningsorienteret mood. Mens jeg ventede på vores pizzaer og det tog heldigvis 10 minutter, ja så gik Mads hjem og hentede noget køkkenrulle, et par gamle aviser (godt vi ikke er gået helt digitale endnu ;- ) og en plastikpose.

Vores alternative pizzabakke
Vores alternative pizzabakke

Så pizzaerne blev hjembragt i en noget alternativ pizzabakke, men de var stadig godt lune da vi kom hjem. Og vi kan kun anbefale kartoffelpizzaen fra Pizza Pizza!

Kartoffelpizza med svinekæbe fra Pizza Pizza
Kartoffelpizza med svinekæbe fra Pizza Pizza

En lørdag med cross, pizza og en flot solnedgang endte på vores terrasse, da vejret lørdag aften var helt fantastisk.

Og det er formentlig den sidste aften det var muligt for os at sidde udenfor på vores terrasse. Så der sad vi så og nød solnedgangen, som du kan se billeder af herunder.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 24/09/2017 / 20:58

  Lyder da bare som en skøn weekend.. Hvad mere kan man ønske sig.. 😀

  Jeg skal nok forbi Storms Pakhus i morgen med en veninde.. 😛

  Håber i får en god start på den nye uge..

  Knus <3

  • Louise
   Forfatter
   25/09/2017 / 07:10

   Glæder mig til at høre om dit besøg i Storms Pakhus. Go’ fornøjelse og go’ uge til dig 😉