fbpx

Nu med kartoffelavler på visitkortet

Med en vis spænding rykkes toppen op
Med en vis spænding rykkes toppen op

Hen over foråret har jeg eksperimenteret med at gendyrke grøntsager efter jeg så en artikel med gendyrkning på tv2.dk. Jeg har som tidligere beskrevet på bloggen forsøgt mig med forskellige grøntsager og med skiftende held. Eller rettere ikke så meget held, hvis jeg skal være helt ærlig.

Meeen jeg har hygget mig og det er vel det vigtigste. Der har været lidt mindfulness over hele processen. Og det er lige præcis det der er min ide med mit planteliv på havnen koncept.

Og tænker de gendyrkede grøntsager måske havde artet sig lidt bedre, hvis de var blevet dyrket i en rigtig have og ikke i potter og krukker på en terrasse.

Nu med kartoffelaver på visitkortet

Nå men anyway… i starten af juli lagde jeg 3 forspirede kartofler i hver sin potte og placerede potterne på vores terrasse. Det kan du læse om i mit tidligere indlæg via linket her.

Der gik 7-10 dage førend der begyndte at titte lidt grønt op af mulden. Og stille og roligt voksede de 3 kartoffelplanter og de grønne toppe skød ret meget i vejret.

Nu med kartoffelavler på visitkortet
Nu med kartoffelavler på visitkortet

I forgårs oprandt så dagen hvor vi med en vis portion spænding valgte “at slagte fedekalven” 😉

Og ja, som du kan se af billedet, så fik vi da lidt kartofler ud af det. Men vi havde heldigvis været så forudseende at have købt en pose kartofler som reserve.

Men nu kan jeg da med en vis ret kalde mig kartoffelavler på trods af den paure høst 😉

Dagens kartoffelhøst blev indtaget sammen med stegte fiskefileter, smørsovs og reven gulerod.

 

Toppen er da i hvert fald stor
Toppen er da i hvert fald stor
Kartoffelplante med udsigt
Kartoffelplante med udsigt
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.