Nu med kartoffelavler på visitkortet

Med en vis spænding rykkes toppen op

Med en vis spænding rykkes toppen op

Hen over foråret har jeg eksperimenteret med at gendyrke grøntsager efter jeg så en artikel med gendyrkning på tv2.dk. Jeg har som tidligere beskrevet på bloggen forsøgt mig med forskellige grøntsager og med skiftende held. Eller rettere ikke så meget held, hvis jeg skal være helt ærlig.

Meeen jeg har hygget mig og det er vel det vigtigste. Der har været lidt mindfulness over hele processen. Og det er lige præcis det der er min ide med mit planteliv på havnen koncept.

Og tænker de gendyrkede grøntsager måske havde artet sig lidt bedre, hvis de var blevet dyrket i en rigtig have og ikke i potter og krukker på en terrasse.

Nu med kartoffelaver på visitkortet

Nå men anyway… i starten af juli lagde jeg 3 forspirede kartofler i hver sin potte og placerede potterne på vores terrasse. Det kan du læse om i mit tidligere indlæg via linket her.

Der gik 7-10 dage førend der begyndte at titte lidt grønt op af mulden. Og stille og roligt voksede de 3 kartoffelplanter og de grønne toppe skød ret meget i vejret.

Nu med kartoffelavler på visitkortet

Nu med kartoffelavler på visitkortet

I forgårs oprandt så dagen hvor vi med en vis portion spænding valgte “at slagte fedekalven” 😉

Og ja, som du kan se af billedet, så fik vi da lidt kartofler ud af det. Men vi havde heldigvis været så forudseende at have købt en pose kartofler som reserve.

Men nu kan jeg da med en vis ret kalde mig kartoffelavler på trods af den paure høst 😉

Dagens kartoffelhøst blev indtaget sammen med stegte fiskefileter, smørsovs og reven gulerod.

 

Toppen er da i hvert fald stor

Toppen er da i hvert fald stor

Kartoffelplante med udsigt

Kartoffelplante med udsigt

Få en december med mere overskud og mindre stress

Kender du det? December buldrer derud af og du når knap at nyde det. Har du lyst til at det i år skal være anderleders? Og har du ca 10 minutter om dagen?

TILMELD dig mit nyhedsbrev og modtag hver af de 4 søndage en printbar pdf med yoga øvelser. Det er 3-4 øvelser hver søndag; de er lette at gå til og nogle jeg selv bruger dagligt. 

Jeg har selv oplevet, at det at lave yoga øvelser er en gave til mig selv, min krop og ikke mindst mit hoved.

Ses vi på yogamåtten?

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...