fbpx

Farvel juli og hej august

Juli er egentlig bare gået stærkt her på havnekajen. Vi har fået vores 2 stik og har genoptaget nogle af alle de ting vi har savnet længe. At kunne gå ud og ses med venner. Vejrmæssigt har juli været meget skiftende; enten meget varme dage eller kølige dage. Ku’ vi ikke bare få 22 grader og solskin sådan på lidt mere regularly basis. Det er nemlig et nej tak til varmegrader, der overstiger 25 grader fra Mads og jeg.

Farvel juli – du bød på

 • Hjemmeavlede kartofler. Vi har gendyrket kartofler på vores altan – og ja det var tid til at høste. Vi fik en fin portion kartofler ud af vores anstrengelser, men vi skal nok ikke regne på hvad det har kostet i vandforbrug 😉
hjemmeavlede-kartofler-altan
Mads var en stolt kartoffelavler, da årets kartoffelhøst kom i hus
 • Pil selv rejer på restaurant Nordatlanten på Odense havn med gode venner. Og hvis du bor i Odense eller omegn, så er det altså ret hyggeligt at sidde og pille sine rejer og drikke noget vin og ordne den berømte verdenssituation
 • Min første Reiki healing behandling – og hold nu kaje hvor det er afslappende. Bare at tage i mod og komme helt ned i gear. Jeg er stor fan.
 • Både Mads og jeg er færdigvaccinerede og var lidt mere ramt af vores 2. stik end vi var af vores første stik. Men alt er godt og vi har nu fået det berømte coronapas.

Sightseeing og allergi

 • En lørdags sightseeing tur i Odense city. Vi brugte simpelthen et par timer en juli lørdag formiddag på at udforske vores egen by lidt. Der er gang i en masse forskelligt byggeri i Odense C gr. letbane, nyt HCA museum etc. Så vi tog rundt på en kigger og genopdagede byen og sluttede af med en frokost oppe i byen.
 • Juli har også budt på allergi – øv men jeg er desværre allergisk over for græspollen (udover kat, hund og uld), så der dryppes øjne og pudses næse.
 • Et højdepunkt i juli har været at jeg har (for gud ved hvilken gang) fået gang i løbetræningen igen. Indrømmet jeg gad ikke starte på de meget varme dage. men nu hvor temperaturen er lidt mere moderat, er der ingen undskyldning. Så løbeskoene er fundet frem og stoltheden er som altid kolossal.
kvinde-løbetrøje-skovområde
Jeg har fået gang i løbetræningen igen og turen går bl.a. til den lokale Åløkkeskov

Hej august – du byder på

 • Mads holder ferie fra letbanen og vi laver staycation i år. Måske nogle små daytrips til nogle af de fynske lystbyer, se de lokale seværdigheder og spise noget smækker lækker frokost. Men vi planlægger ikke så langt frem og ser hvad dagsformen siger.
 • Tænker vi skal have gang i noget biograftur igen. Vi har gr. you know why ikke været i biffen længe. Men mon ikke vi snupper et medlemsskab af Biografklub Danmark igen i2021/22. Den er bare en god og nem måde at komme i biffen på.

Masser af sociale aktiviteter

 • 18 års fødselsdag hos min ældste niece i F-town. Jeg synes jo ikke det er særligt længe siden, at jeg tog toget over til Københavnstrup for at se min nyfødte niece. Det var et årstid før jeg mødte Mads og der kom en bil ind i forholdet, så derfor DSB og bevæbnet med tøjdyr til Møller klanens på det tidspunkt nyeste medlem.
Vi hygger med Caro på terrassen
Det er den her grinebidder vi skal til F-town at fejre
 • Foredrag med Michelle Kristensen ‘Drop den dårlige samvittighed og gør sundheden simpel’. Foredraget er blevet udsat et par gange gr. the corona thing. Men nu skulle det være ganske vist. Vi glæder os til en hyggelig aften hvor vi forhåbentlig får masser af god inspiration til mere energi og overskud med hjem
 • En lille havefest i vores fælles have med de øvrige beboere. Pølser på grillen og medbragt hvidvin er et vist konceptet og ingen har langt hjem!
Lidt om fællesskaber og i Havnehaven har vi et godt fællesskab
Der var stort fremmøde i Havnehaven, da vi skulle pynte op til jul med kugler og lys i træerne.
 • August byder også på en hulens masse selvforkælelse for mig: zoneterapi, kranio sakral terapi, japansk lifting og lidt nyt Shellac neglelak. Jeg er stor fan af selvforkælelse. Og msåke vi skal en ekstra tur på restaurant Nordatlanten til endnu en omgang pil selv rejer.
pil-selv-rejer på Restaurant Nordatlanten
Vi har en årlig sommer tradition med pil selv rejer på restaurant Nordatlanten med gode venner

En anden ting jeg nyder er at følge med hos nogle skønne blogger og Instagram kolleger. Mangler du lidt inspiration til hvem du skal følge, så læs med her.

Det var mit farvel til juli og hej til august. Hvordan ser din august ud? Har du nogle spændende ting på programmet?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.