fbpx

Tilbageblik på ugen #1

Et tilbageblik på den snart overståede uge, mens jeg søndag formiddags hygger på havnekajen med avocadotoast og kaffe og med TV2 News og presselogen kørende i baggrunden.

Tilbageblik på ugen #1

Fandt avocado toasten på Pinterest i ugens løb og fik lyst til at prøve. Det er ret simpelt: jeg mosede en halv avocado ud på et stykke ristet toast, krydrede med salt og peber og så et par agurkeskiver. Herefter skæres toasten over og samles til en trekantssandwich. Wupti, så var der lækker søndagsmorgenmad?

I dag står den bl.a. på pokalbrag mellem FCK og Brøndby på tv og afslapning.

Sidste søndag deltog jeg i et meet-up med Fynske Influencers på Speltfar; en inshop kaffebar i The Organic Club i Brandts Passage. Meet-up’et var arrangeret af Jeanette Hardis og Rebecca Brincker og vi var vel 25 fynske bloggere, der deltog.

Det var med lidt sommerfugle i maven jeg mødte op, men meet-up’et blev en rigtig god oplevelse og det var sjovt at hilse på nogle af de personer, hvis blogge eller instagram profiler jeg følger. Rebecca og Jeanette sørgede for at kaste forskellige spørgsmål op til debat og undervejs byttede vi pladser, så vi fik hilst på endnu flere. Så bestemt ikke sidste gang jeg deltager i F.I. meet-up.

“Skiferie”
Dagens gå tur i sne
Dagens gå tur i sne

Fredag eftermiddag sendte jeg min søde kæreste på skiferie med hans bror. Jeg har været med på skiferie nogle år, men er aldrig blevet bidt af det. Så for 6 år siden meldte jeg fra, da jeg synes det var for meget tid og for mange penge at bruge på noget, som jeg i bund og grund ikke er vild med.

Kort fortalt har jeg brug for en psykolog fremfor en skilærer, ha, ha 😉 Men Mads og hans bror hygger sig i de franske alper og så hygger jeg mig herhjemme på min egen “skiferie” imens. Så det er total win win for os alle sammen. Jeg har først nydt græsenke standen. Det kan du læse mere om her.

Fredag aften var jeg ude at besøge nogle af vores venner et par timer. Dejligt at se dem, deres børn og et andet hold venner igen. Lækker mad og godt selskab kan jeg aldrig få for meget af. Og dejligt med galante venner, der både henter og hjembringer græsenken, når nu kæresten ikke er hjemme 😉

Ellers har ugen budt på en del gå-ture uanset vejr og vind. Og så er jeg kommet ind i en rigtig god rytme med at få lavet yogaøvelser hver morgen. Det er nu blevet et fast indslag inden morgenmaden at lave ca 15  minutters yogaøvelser. Selvom det nogen gange kræver meget energi, så er jeg sgu aktiv minimum en times tid hver dag.

Tilbageblik på ugen #1 En sneklædt havn lørdag aften
Tilbageblik på ugen #1 En sneklædt havn lørdag aften

Slutter lige af med et billede af en sneklædt Odense havn. Lørdag aften kom der nemlig tilpas meget sne til at havnekajen blev dækket, selvom meteorlogerne havde truet med jeg ved ikke hvor mange centimeter sne.

Men sådan gik det (selvfølgelig) ikke, men vi fik dog nok sne til at søndagens gå tur foregik på en sneklædt havn. Og motion er altid godt til at holde humøret oppe. Det virker i hvert fald for mig når jeg kommer ud i naturen og får mig rørt lidt. Enten i form af løbeture eller gåture 🙂

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.