fbpx

Alene hjemme vol 3

Det var jeg tirsdag – altså alene hjemme – men det er jeg ikke længere,  for jeg fik min dejlige kæreste, Mads, hjem fra skiferie i nat ved 0.30 tiden. Vejret var dårligt i Brides Les Bains tirsdag og da Mads’ bror havde slået sit knæ om mandagen blev de enige om at sætte kursen mod nord allerede tirsdag i stedet for onsdag. Og da trafikken gled godt, endte de med at køre hjemturen i ét hug. 

zoneterapi
zoneterapi

Så jeg havde min sidste dag som græsenke i går tirsdag og den blev i høj grad brugt på selvforkælelse. I først en omgang zoneterapi hos Michelle Batiste fra Alterna Team. Jeg har gået hos Michelle i måske 15 år efterhånden og nyder at blive trykket under fødderne en gang hver 4. eller 6. uge. Har der været ting, som Michelle ikke har kunnet fixe med zoneterapien (bl.a. dårlig nattesøvn), så har hun været god til at sende mig videre og foreslå andre behandlere eller behandlingstyper, som hun selv kan stå inde for.

Og det synes jeg faktisk er et kvalitetsstempel at hun godt tør det. Da jeg startede hos Michelle for de der 15 år siden, var hendes holdning også, at hun ville give mig 5 behandlinger. Hvis det ikke hjalp, så ville hun ikke mere. Sådan! Så Michelle kan jeg godt anbefale!

Løbetur i regnvejr tirsdag
Løbetur i regnvejr tirsdag

Næste stop på turen var hos min frisør, der lige fik shinet lokkerne lidt. Således tanket op med ny energi, var jeg “top of the world” da jeg kom hjem. Og det skulle da lige omsættes til en løbe- og gåtur. Jeg har ikke løbet længe og et af mine mål under Mads’ skiferie, var at få gang i løberiet igen.

Gang i løberiet

Og på trods af regn og blæst blev tirsdag eftermiddag indledt med en kombineret løbe- og gåtur, hvor jeg løb 1 km og gik 500 mtr., løb 1 km o.s.v. Så alt i alt endte jeg med at løbe 3 km og gå 3 km inden regnvejret blev for voldsomt. Det der med skiftevis at løbe og gå er faktisk en meget god måde at komme i gang igen. Og jeg har nået mål om at være aktiv i min. 1 time hver dag.

hjemmebagte grovboller
hjemmebagte grovboller
Hjemmebag

Energien holder så her onsdag formiddag, hvor jeg er i gang med at bage boller (færdigblanding forstås). Min plan var egentlig at forsøge mig alene. Men jeg er ikke nogen ørn i et køkken og det der med gær og lunken vand er sgu ikke lige er min spidskompetence.  Så min undskyldning med “ikke lige at have nået det” dækker nok mest af alt over, at jeg godt lige ville have Mads med på sidelinjen.

Jeg kommer jo oprindelig fra landet og burde forventeligt have haft en bedre tilgang til de såkaldte huslige sysler. Men hverken min søster eller jeg er specielt glade for at lave mad, bage m.v. Så Mads og min svoger Lars plejer at joke med, at de er blevet snydt. For selvom de troede de havde skudt papegøjen ved at finde en pige fra landet, så er det faktisk Lars og Mads, der har køkkentjansen i begge familier 😛

Men vi er sgu meget søde Helene og jeg . Og så er vi go’e ved dyr, ha ha!

flagermusekage
flagermusekage

Heldigvis er næste generation ikke så forskrækket for køkkentjansen som min søster og jeg. Min niece Caroline på 12 år bagte en meget flot flagermuskage til sin lillebrors 6 års fødselsdag. Så stor tak til Caroline for at forsvare Møller klanens ære! 

Du kan læse mere om mine alenedage her og her.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.