fbpx

Fredagsbesøg i Storms Pakhus

I går lancerede byens bryggeri en ny specialøl og fejrede det med gratis udlevering af den nye øl på Storms Pakhus mellem kl. 17 og 19. Og så var det jo oplagt for et par øl entusiaster som Mads og jeg at lægge vejen forbi Pakhuset. Storms pakhus ligger i øvrigt også kun ca 500 meter fra hvor vi bor. Så ingen undskyldninger om at der er for langt. Sidste uge var vi i øvrigt forbi Arkaden Food market, som du kan læse mere om her.

Fredagsbesøg i Storms Pakhus

Da vi kom ved 17.10 tiden var der allerede pænt med folk i Pakhuset. Vi fik os forholdsvist hurtigt krabbet ned i hal 3. Her blev der nemlig til hver person udleveret en gratis halv liters økologisk US lager, som den nye øl hedder. Ordet “økologisk” er vist ret moderne i vore dage 😉 Nå spørg til side…..

Humle og maltbyg
Humle og maltbyg

Køen var heldigvis overkommelig, så inden længe stod Mads og jeg med hver sin øl i hånden efter at have modtaget det obligatoriske røde stempel på hånden. Den nye øl er lavet på økologisk Polaris humle og ramte mine smagsløg meget godt.

Halvvejs igennem øllen blev vi enige om at gå lidt rundt i Pakhuset og kigge efter et par af vores venner, som vi vidste også skulle være der. Og efter lidt søgen lykkedes det os at lokalisere dem. De var sammen med et andet sæt venner og havde fået kapret et bord. Men der var heldigvis plads til 2 ekstra ved bordet. Og i vores alder er det sgu meget rart med siddepladser 😉

Fredag aften sluttede med burger og håndbold

Efter en times tid og lidt mere øl  (og ja nogen snød vist lidt og fik hentet en ekstra US lager, fordi det der røde stempel ikke sad så fast 🙂 ) tog Mads og jeg hjem. Vi var begge lidt bombede og endte med at gå forbi vores lokale Chicago burgerbar og snuppe en burger med hjem som aftensmad.

Efter fortæring af burgeren blev sofaen indtaget. Og så var vi klar til at se semi-finale håndboldkampen mellem Danmark og Sverige. Den kamp som Danmark var storfavorit til at vinde. Meeen sådan skulle det ikke gå – og nu spiller vi om bronze i morgen.

Lys reklame på forsiden af Pakhuset
Lys reklame på forsiden af Pakhuset

Og tak til ham den søde for at have gode selfie arme 🙂

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.