fbpx

Grovtoast med avocado og agurk

Opskriften på grovtoast med avocado og agurk fandt jeg på det sociale billedunivers Pinterest. Eller rettere jeg så et billede af avocado toasten og så gættede mig til opskriften. Den er ganske simpel at lave. Så simpel at selv jeg kan finde ud af at lave den. Og så smager sandwichen rigtig godt og mætter fint. Den kan bruges både som morgenmad, frokost eller som mellemmåltid.

Grovtoast med avocado og agurk
Grovtoast med avocado og agurk
Opskriften kommer her

(hvis man altså ellers kan kalde det for en opskrift)

-2 skiver grov toast

-en moden avocado

-nogle skiver agurk

-salt og peber

Sådan gør du:

Rist de 2 skiver grov toast

halver avocadoen, fjern stenen og mos avocado kødet i hver sin halvdel af skallen

Når brødet er ristet og klar, fordeler du avocado mosen på brødet.

Krydr avocado mosen med salt og peber

Læg agurkeskiver ovenpå avocado mosen og saml sandwichen.

Spis den som den er eller halver sandwichbrødet, så du får 2 stk. trekants sandwich.

Tilbage er kun at sige velbekomme!

Du kan se flere opskrifter fra vores havnekøkkenen her og du kan se flere opskrifter på avocado toasts her. Og husk avocado er sundt i begrænsede mængder, da avocadoen indeholder en del fedt. Men heldigvis af den mere sunde slags.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.