fbpx

Svært ved at falde i søvn?

Reklame/samarbejde med ShilaogBo.dk

Føler du dig overvældet og udmattet af din travle hverdag? Har du svært ved at falde i søvn om aftenen, eller har du måske problemer med at slappe af i løbet af dagen. Uanset hvad, så kan det være svært at finde tid og energi til at tackle stress og søvnproblemer.

Men hvad nu hvis der var en nem og enkel måde at håndtere stress og forbedre din søvn på?

Hvad nu hvis du kunne gøre det på egen hånd, uden at skulle bruge tid og penge på dyre behandlinger eller timelange kurser?

Jeg har haft muligheden for at teste online-kurset ’Stress af og sov godt’. Kurset fokuserer på hvordan du reducerer stress og dermed forbedrer din søvnkvalitet.

Kurset består af 8 korte videoer, der er lette at følge og forstå. Hver video varer fra 2 til 6 minutter og hele kurset varer ca 30 minutter. Så selv i en travl hverdag er kurset nemt at gå til. Og videoerne kan ses både i forlængelse af hinanden eller enkeltvis.

Videoerne har givet mig den nødvendige viden om, hvad stress er. Og jeg har fået en god indsigt i hvad jeg selv kan og skal gøre for at skabe mere ro i min hverdag for at få en bedre nattesøvn.

kvinde seng tyngdedyne
Svært ved at falde i søvn?

Svært ved at falde i søvn?

Been there, done that and got the t shirt!

Men med kurset har jeg opdaget, at der er en række små ting, som jeg selv kan gøre for at hjælpe mig selv med at slappe mere af i hverdagen. For kimen til en god nattesøvn lægges ikke 10 eller 30 minutter før sengetid, men dem skaber jeg i løbet af min dag.  

Personligt synes jeg det er et ekstra plus, at videoerne er korte og konkrete. For lange videoer ville have simpelthen have været en ekstra stress faktor for mig.

Derudover synes jeg det er ret godt, at der til hver video er en pdf, der kort opsumererer videoens pointer.

Nye redskaber

Efter at have brugt rådene og redskaberne fra kurset ’Stress af og sov godt’ et par uger, oplevede jeg, at det ikke længere fylder helt så meget i hovedet om aftenen, om jeg nu kan falde i søvn.

Fordi jeg nu ved at jeg nu har nogle redskaber, som jeg kan bruge til at få ro på min krop og ikke mindst mit hoved.

Det gør at jeg har fået et mere positivt mindset omkring min søvn. Jeg har fået en større bevidsthed om hvad jeg skal gøre for at få en bedre nattesøvn. Og det at jeg er begyndt at sove bedre gør også at jeg har mere energi dagen efter.

Faktisk føles det lidt som at have en personlig coach ved min side. Og jeg bestemmer selv hvornår jeg bruger min coach.

Lyder ’Stress af og sov godt’ kurset som noget for dig? Så smut forbi ShilaogBo.dk og tjek det ud.

Smilende kvinde altan
En god nattesøvn giver energi og smil på læben dagen derpå

En anden ting som jeg selv er begyndt at have mere opmærksomhed på, er hvordan sociale medier påvirker mit hoved og mit helbred. For det der med at sidde med hovedet ned i en mobiltelefon er faktisk også stressende!

Så at snuppe en pause fra de sociale medier er ikke en dårlig ide. Det kan du læse mere i mit indlæg ’Husker du at holde pause fra de sociale medier?’

Hvordan er din nattesøvn? Har du fundet et godt søvnråd, som du vil dele, er du meget til at gøre det i kommentarfeltet.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.