fbpx

Solskinsmandag

Wauw, hvor er det en skøn måde at starte ugen på med sådan en solskinsmandag. Jeg bli’r i hvert fald bare i bedre humør, når solen skinner. Og jeg tænker ikke, at jeg er den eneste, der har det på den måde!

Selvom det var lidt diset, da jeg gik på arbejde i morges, kunne jeg godt fornemme, at vejret er skiftet. Og der var en smuk rød om end lidt diset solopgang. Så i dag gik jeg over Byens Bro på arbejde i stedet for ad TBT.

Det er så’en dejligt meditativt og mindfuldt at gå turen op over Byens Bro og ofte med flotte solopgange som akkompagnement. Total instagram moment. Og de af jer, der følger med på Insta ved, at jeg har en lille (lille og lille, hm!) svaghed for solopgange og solnedgange.

Smuk solopgang set fra Byens Bro mandag morgen
Smuk solopgang set fra Byens Bro mandag morgen

For mig gør gå-turen til arbejde (ca 1,1 km) bare noget godt. Jeg elsker at gå og mærke at byen vågner, lytte til mågeskrigene fra de morgenfriske måger, der sikkert er på udkig efter morgenmaden, turen forbi havnebadet og op over Byens Bro. Herfra går turen videre hen ad Østre Stationsvej, som er lidt af et forhindringsløb i øjeblikket gr. letbanebyggeriet. Og så forbi Kongens Have inden jeg lander på 3. sal i verdensfirmaet på Banegårdspladsen.

Jeg lider faktisk sjældent at monday morning blues og en dag som i dag, er det komplet umuligt at lide af det. Og dagen på jobbet var faktisk også ganske god. Jeg fik flere kolleger retur fra vinterferie, så nu er der igen godt gang i vores 8 mands kontor.

Løbetur i solskinnet

Det go’e vejr fik mig sgu også til at finde løbeskoene frem. Det har jeg truet med siden nytår. Nu kom dagen så. Det var en yderst rolig opstart med 6 x 1 minuts løb med 1 minuts gang i mellem hvert løbeinterval. Og så gik jeg lige 2 km til sidst rundt på havnen. Den havn den kan altså noget 🙂

Løbe selfie
Løbe selfie

Tiden var ikke prangende, men stoltheden er kolossal. Og det tæller også på positiv kontoen skal jeg hilse at sige. Så der blev sat flueben ved et af mine februar projekter. Dem kan du i øvrigt se her. Og det vigtigste af alt; knæet holdt!

Trætheden er ved at indfinde sig i skrivende stund, hvor superligaopgøret mellem FCM og AaB snart afløses af Badehotellet. God mandag aften!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.