Birkenstock sandaler

<Betalt samarbejde>

De sidste dages gode vejr har lidt sat gang i lidt forårsfornemmelser. Og selvom det endnu er alt for koldt til sandalvejr, så kan man jo godt gå lidt i inspirations-mode. Jeg kan i hvert fald altid finde en vinkel til at komme i shopping mode 🙂 Og det er altid godt at være lidt på forkant.

Jeg skal være ærlig og sige, at det ikke var kærlighed ved første blik, da jeg stødte på Birkenstock sandaler i prøverummet. Jeg synes, at de virkede lidt fodformede. Og måske knap så fikse i forhold til mange af de der ”almindelige” og smarte sandaler til kvinder.

Men jeg må indrømme, at Birkenstock sandaler vinder ved nærmere bekendtskab. Og måske er det også bare fordi jeg efter at være fyldt 50, gerne lader komforten vinde lidt. Anyway Birkenstock er tysk kvalitet, når det er bedst. Og så er deres sandaler faktisk ret gode at gå i. Specielt hvis du er ude på en længere distance.

Min søde kæreste Mads købte nemlig et par sorte Birkenstock sidste år og dem er han ret vild med at gå i. De har en god pasform og de 2 remme gør også, at sandalen sidder godt på foden.

Mads har et par sorte Birkenstock sandaler, som han er rigtig glad for
Mads har et par sorte Birkenstock sandaler, som han er rigtig glad for

Så i år tænker jeg også jeg overgi’r mig helt og selv får investeret i et par Birkenstock sandaler. Du kan se Birkenstocks lækre fodtøj her. Jeg er faktisk ret vild med både den i farven rosa suede og ligeledes den kobberfarvede udgave.

Så det bli’r helt sikkert en af de 2 ovennævnte Birkenstock sandaler, der kommer med mig hjem her en gang i løbet af foråret. Jeg synes det er lidt svært at vælge, så det med farven, ja det må jeg lige sove lidt på!

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

Og få 17 ideer til en kæreste date. Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig The Harbour Girl Inside Look.

Ved at tilmelde dig The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig The Harbour Girl Inside Look igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...

2 Responses

 1. Birkenstock er også super lækre. Jeg elsker også at bruge dem, jeg har 🙂

  Mvh

  Mia / Backpacking The World

  • Louise siger:

   Dejligt at høre – og heldigvis går vi jo også foråret og dermed bedre vejr i møde☀️👡💃🏼
   God solskinssøndag til dig🙋🏼‍♀️

   Bedste hilsner fra
   Louise