Birkenstock sandaler

<Betalt samarbejde>

De sidste dages gode vejr har lidt sat gang i lidt forårsfornemmelser. Og selvom det endnu er alt for koldt til sandalvejr, så kan man jo godt gå lidt i inspirations-mode. Jeg kan i hvert fald altid finde en vinkel til at komme i shopping mode 🙂

Jeg skal være ærlig og sige, at det ikke var kærlighed ved første blik, da jeg stødte på Birkenstock sandaler i prøverummet. Jeg synes de virkede lidt fodformede og måske knap så fikse ift mange af de der ”almindelige” sandaler til kvinder.

Men jeg må indrømme at Birkenstock sandaler vinder ved nærmere bekendtskab. Og måske er det også bare fordi jeg efter at være fyldt 50, lader komforten vinde lidt. Anyway Birkenstock er tysk kvalitet, når det er bedst. Og så er de faktisk ret gode at gå i.

Min søde kæreste Mads købte nemlig et par sorte Birkenstock sidste år og dem er han ret vild med at gå i. De har en god pasform og de 2 remme gør også, at sandalen sidder godt på foden.

Mads har et par sorte Birkenstock sandaler, som han er rigtig glad for
Mads har et par sorte Birkenstock sandaler, som han er rigtig glad for

Så i år tænker jeg også jeg overgi’r mig helt og selv får investeret i et par. Du kan se Birkenstocks lækre fodtøj her. Jeg er faktisk ret vild med både den rosa suede og den kobberfarvede udgave.

Så det bli’r helt sikkert en af de 2 ovennævnte, der kommer med mig hjem her i løbet af foråret.

Jeg er glad for at du læser med på min blog og du er velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på BloglovinInstagram, Facebook og Pinterest

You may also like...

2 Responses

 1. Birkenstock er også super lækre. Jeg elsker også at bruge dem, jeg har 🙂

  Mvh

  Mia / Backpacking The World

  • Louise siger:

   Dejligt at høre – og heldigvis går vi jo også foråret og dermed bedre vejr i møde☀️👡💃🏼
   God solskinssøndag til dig🙋🏼‍♀️

   Bedste hilsner fra
   Louise