fbpx

Birkenstock sandaler

<Betalt samarbejde>

De sidste dages gode vejr har lidt sat gang i lidt forårsfornemmelser. Og selvom det endnu er alt for koldt til sandalvejr, så kan man jo godt gå lidt i inspirations-mode. Jeg kan i hvert fald altid finde en vinkel til at komme i shopping mode 🙂 Og det er altid godt at være lidt på forkant.

Jeg skal være ærlig og sige, at det ikke var kærlighed ved første blik, da jeg stødte på Birkenstock sandaler i prøverummet. Jeg synes, at de virkede lidt fodformede. Og måske knap så fikse i forhold til mange af de der ”almindelige” og smarte sandaler til kvinder.

Men jeg må indrømme, at Birkenstock sandaler vinder ved nærmere bekendtskab. Og måske er det også bare fordi jeg efter at være fyldt 50, gerne lader komforten vinde lidt. Anyway Birkenstock er tysk kvalitet, når det er bedst. Og så er deres sandaler faktisk ret gode at gå i. Specielt hvis du er ude på en længere distance.

Min søde kæreste Mads købte nemlig et par sorte Birkenstock sidste år og dem er han ret vild med at gå i. De har en god pasform og de 2 remme gør også, at sandalen sidder godt på foden.

Mads har et par sorte Birkenstock sandaler, som han er rigtig glad for
Mads har et par sorte Birkenstock sandaler, som han er rigtig glad for

Så i år tænker jeg også jeg overgi’r mig helt og selv får investeret i et par Birkenstock sandaler. Du kan se Birkenstocks lækre fodtøj her. Jeg er faktisk ret vild med både den i farven rosa suede og ligeledes den kobberfarvede udgave.

Så det bli’r helt sikkert en af de 2 ovennævnte Birkenstock sandaler, der kommer med mig hjem her en gang i løbet af foråret. Jeg synes det er lidt svært at vælge, så det med farven, ja det må jeg lige sove lidt på!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 24/02/2019 / 13:57

  Birkenstock er også super lækre. Jeg elsker også at bruge dem, jeg har 🙂

  Mvh

  Mia / Backpacking The World

  • Louise
   Forfatter
   24/02/2019 / 14:30

   Dejligt at høre – og heldigvis går vi jo også foråret og dermed bedre vejr i møde☀️???
   God solskinssøndag til dig??‍♀️

   Bedste hilsner fra
   Louise