fbpx

Happy Valentines

Som jeg skrev i mine februar planer, så har Mads og jeg ikke nogle faste traditioner omkring Valentines dag. Det har så’en være lettere tilfældigt hvad vi har fundet på gennem årenes løb. Hvis vi altså har fundet på noget. Tidligere har Mads faktisk også været på skiferie omkring d. 14. februar. Og det har jeg det helt fint med.

Jeg har det lidt ambivalent med de der amerikanske fejringsdage, som efterhånden er ved at finde fodfæste her i DK. Nogle af dagene er jeg stille og roligt ved at tage til mig og andre har ikke rigtig ramt mig.

Happy Valentines
Happy Valentines

Valentines dag, ja bum bum; tror den kommer lidt snigende ind ad bagdøren, he he! I år har vi i hvert fald besluttet lige at markere dagen. Og vi er også enige om, at det er mere hyggeligt at lave lidt god mad derhjemme og snuppe et glas vin fremfor at gå ud og spise. Der er sikkert også pænt fyldt op mange steder. Og mon ikke også der dukker en buket blomster op fra ham den søde 😉

Og der er vel i bund og grund intet problem i at fejre kærligheden. I hvert fald ikke, hvis du som jeg har været heldig og snuppe den helt store præmie 🙂

Halloween

Jeg er vild med Halloween
Jeg er vild med Halloween

Halloween er en anden amerikansk dag, som jeg faktisk synes er ret fed: Og det fejrer vi hjemme hos os med græskarpynt og lys på terrassen, spøgelser, hekse og hvad ved jeg. Ikke at vi går all in, men jeg kan godt mærke, at niveauet stille og roligt eskalerer. Også selvom vi ikke har børn.

Thanksgiving siger mig til gengæld ikke rigtig noget og nu kan man næppe kan Black Friday en fejringsdag, men den rammer mig heller ikke.

Så indtil videre vil jeg nøjes med at ønske alle Happy Valentine!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.